Oilily


Två favoriter som alltid har sin plats i väskan.

Kvällens♥


♥ Klänning-Vila
♥ Halsband och berlock-Thomas sabo

4 favoriter från Acne!♥





Tvekar inte 1 sek att Acne har dom asbsoluta speciella snyggaste kläder,  accessories och skor! Dock tycker jag att priset på vissa plagg är lite väl högt!♥

4 favoriter någon gång ibland.

Tänkte försöka köra någon gång ibland 4 favoriterna från vissa klädmärken/affärer, ect. odd molly, acne, ester elenora, Svea, Så 4 favoriterna från Acne kommer inom kort!

7 och en halv timma kvar av 2010.

God eftermiddag!
Har inte gjort alls mycket idag,letat fram de jag ska ha på mig på idag, plockat i ordning på mitt rum, lite småsaker helt enkelt,men tiden har gått förvånads värt fort endå. Eftersom jag inte har tid eller vill sitta framför datorn senare idag förbereder jag 2-4 tidinställda inlägg, så håll utkik mellen 19-00 idag! Ha de bra, stor kram! Och njut av dem timmarna som är kvar av 2010.


24 timmar.

Om exat 24 timmar skålar vi in de nya året! (Y)

Ska i alla fall sova strax så man orkar med morgondagen! Godnatt.

Mätt och glad!

Hemma nu, efter en mysig kväll med as god mat, dock blev jag lite väl mätt! Imorgon är de nyårsafton, och eftersom våra kusiner är i costa rica (saknarerenormt) blir denna nyårsafton firad med mormor och morfar och farmor och farfar och familjen såklart, blir mysigt! Känner också att jag blivit dålig med outfit bilder så nu ska jag ta mig i kragen och  försöka slänga upp nästan varje dag, nyårsoutfuten kommer i alla fall imorgon. Ha en fin torsdagskväll. Vi hörs, kram!

4 favoriter från odd molly!♥


fullsizefullsizefullsizefullsize 
Kan inte tveka att odd molly är mitt absoluta favorit märke,sitter och dreglar över deras fantastiska kläder♥

Primeboots


Jag skullevilja ha ett par höga stövlar, så har kikat runt litemen jag håller mig vid dessa primeboots , så galet snygga!

Resturang♥

Ska alldeles strax sticka iväg på resturang med mormor & morfar och familjen. Myys! Några tidinställda inlägg konmmer upp bloggen senare.

3 klädesplagg - 3 bilder - 1 lycklig



Klar!

Klar med bloggen nu! Tummen upp på de alltid roligt med förändring, får se när jag byter design igen men en så länge är jag nöjd! Snart kommer bilder upp på vad jag fick med mig från göteborg. och lite nya skojsiga inlägg får se vad jag kan hitta på! Kram!

Nytt på - kajaaa.blogg.se

Håller på och fixar med bloggen, så håll utkik! Kram !

göteborg!

Hemma från Göteborg och stallet nu! Var i Göteborg vid 10 för att slippa dem galet långa köerna, den första timmen var lugn och de var inte alls mycket folk,men runt 12 började de tätna vi käkade och fick ny engeri för enu mer shopping och tillslut kom jag hem med 1 par gråa jenas (Y) 1 ester-elenoara sjal och ett "mull"grönt linne väldigt nöjd! Fick tag på de jag sökte i alla fall (sjalen och jeansen). (Bild kommer imorgon).

Kanske hitta något mer på mellandagsrean hemmma, vem vet!

Dagen idag!

Gick upp vid 8 imorse,fixade mig, duschade och åt frukost sedan stack jag och Bell (syster) till stan gör att göra några ärenden vi kikade in på några affärer och mellandagsrean,men jag sparade mina pengar till göteborg imorgon (ska bli såååå NICE) , vi kom hem runt 11 igen så de blev bara en kort tripp på stan,vi käkade lunch och sedan stack till våningen ovanför där bästa kusinerna bor, fikade och sa hejdå eftersom dem åker till costa rica imorgon, lykostar men kommer sakna dem enormt! Kvällen blir soft, titta Tv och käka popcorn! Mumma! Ha en bra kväll hörs imorgon, efter 7/8 sticker till stallet nästan direkt när vi kommer hem!


Göteborg ♥

Ska plocka i ordning lite snabbt i mitt rum sedan kika in på några hemsidor om man kan hitta något snyggt och införskaffa sig, eftersom som jag sticker till Göteborg imorgon, åhh vad jag längtar! (Y) P U S S

Lördagsmys ♥


Lördagsmys ♥

Nytt!


Resultatet ♥

fixar ;) (Y)


Fixar i mitt rum, resultatet kommer sedan ! P u s s   

Christmas gifts ♥


Lite bilder på vad jag fick, tog dock inte på allt. är verkligen nöjd!

Julaftons dagens! ♥


Klänning- With love by Faith kofta- odd molly skor-dr martens jacka-odd molly ♥

christmas gifts ♥

godmorgon ! Vaknade 7 av att jag hostade som en galning och näsan rann, tror jag hade lite feber med, deppar inte för de inte, ska försöka slänga upp en outfit bild från igår och vad jag fick, men fick...
* marc jacobs parfym-lola
* Acne-tshirt..TACK SYRRAN DU ÄR BÄÄÄÄST!!!!!!!!
* Thomas sabo halsband
* 2 thomas sabo berlocker
* godis
* Böcker
* Presentkort- face
* Presentkort-H&M
* Helårs premunation på elle
* Pengar
* Kuddar till min bäddning
* Humanity armand!
* och till sist min efterlängtade rouge och ögonskugga från make up store
aa och odd molly koftan och blusen också då!

Är verkligen HEL NÖJD och jätte glad! P U S S


CHRISTMAS♥

Jag är SÅÅÅÅ glad! slänger upp bilder på vad jag fått inom kort!  P U S S

EFTERLÄNGTADE♥



God jul allihopa! Tycker helt klart att när man stiger upp på morgonen ska de ligga ett paket och vänta vid öppnaspisen och dessa två efterlängatde klädesplagg fick bli mina, kofta- odd molly, blus- smooph.

Ha en jätte bra dag ! Hörs senare! P U S S


god jul ♥

Imorgon är de julafton, och dagen då jag är som allra lyckligast, när man får se alla andra öppna sina paket och se hur glada dem blir och allas gläde och värme som spirds till varandra! Gillar 24 decmber starkt! God Jul på er allihopa, hoppas allafår en fin, vit och mysig jul!


btw.min kamera "taxen" fyller också 1år, tycker de är ett passande namn föressten, den är ju så kompakt som en tax, tummen upp för de(Y) Grattis ialla fall för du är den bästa "tax" som uppfunnits, är hel nöjd med dig!

elle


Tänkte läsa igenom nya elle tidingen, fast innan går jag och tvättar bort sminket och börstar tänder.

Btw, köpt ett nytt matt rött läppstift och ny concealer, gött och få gjort de innan jul, imorgon ska jag, hmm...får se vad jag hittar på...hörs imorgon! k y s s

hårfärg-


gillar mary-kate olsens hårfärg guld-blond med en toning av "orange" på bilden strakt!
Bestämmt mig att antigen ny hårfär eller byta frisyr, frisyr låter enklare, vil ha någon slags förändring ialla fall, får se vad jag kan trolla fram!


JULLOV.

Jullov nu, wwiiihhhhoo! GGGGÖÖÖÖTTTTAAAAANNNNSSSSS!
Ska läsa nya elle nu och får se vad jag hittar på sedan! Hade de gött.
K Y S S

dagens


Kör idag på: Håliga jeans-rosa blus-svarta dr martens!

julstädning + förkyld = ingen bra kombination.

jul-städat klart nu! Göttans. Nu ska jag lyssna julmusik och vila, eftersom en rijäl förkylning är på g och hela kroppen gör ont :( Surt men så är livet! p u s s p å a l l a s o m t a r t i d e n o c h l ä s a m i n b l o g g !


4:de advent!

 
4:de och sista advent 2010 idag, så får hoppas att alla har en fin söndag!

Min söndag kommer bli myys! Ska nu julstäda, sen ska jag hoppa in i duschen fixa mig vid fyra åker vi till gammelmormor och fikar julfika, sedan blir de julmat, åhh vad jag älskar där dagarna är perfekta!

christmas♥


Inte långt kvar till Julafton nu...guuuud vad jag längtar, gått och skakat några packet har man ju allt gjort och blir bara mer och mer nyfiken för varje dag som går, lyssnar på jullåtar dag ut och dag in tror att tiden gårr liiiittte fortare då, men nae icke sa nicke, önskar att man kunde spola fram tiden, får ialla fall jullov på Onsdag, de gilla's stort!! Nu ska jag avsluta mitt onödiga babbel och leva livet när de är som allra BÄST! P u s s

guld --> oxblodsrött

Frächat upp naglarna nu från slitet guldigt till ny lackat med oxblodsrött juligt och bra! Kvällen har var bra i allmänhet har fått enu en julkänsla med hjälp av att granen kom in och blev klädd med fina silvriga julkulor och julsjärnor..mys! nu ska jag plumsa i säng även i fall jag har sov morgon till 11.40 så ska jag både hinna med och äta frukost och lunch innan dess så kan inte stiga upp allt försent! P u s s o c h g o d n a t t !

rouge.


skulle inte sitta fel med en ny rosa-aktig rouge just nu, tappade just min i golvet och den gick så klart i 1000 bitar, men får mig aldrig tiden att knalla till make-up-store och köpa en, men ska nog hinna med de innan jul ialla fall!men de  kanske inte behövs eftesom kylan verkar hålla i sig och både näsan och kinderna blir sådär gulligt rosa!♥

dagens


 
Godmorgon! kör på denna klänning idag tillsammans med svarta tights, svart hunkydory kofta och mc boots! Ha en fin Tisdag!

jeans♥


eftersom jag totalt älskar jeans skulle inte dessa 3 par sitta fel nu!

Ester elenora


skulle inte fel med en ester elenora sjal, så fiiina är de ♥

ph. google.se

guuld


De här sitter på mina naglar just nu!

odd molly!


nytt!


Har letat i si sådär typ 10000 år för att hitta en stickad tröja som är på bilden, snacka om att jag blev glad när jag såg den! Kommer gå med denna nästan hela vinter och värma mig i, idag får den i alla fall åka på i vinterkylan!

btw. ska försöka fixa en försenad måndagens outfit, gårdagens och dagens! så håll lite utkik.

frisk!

uppdatering blev inte dålig pga av att jag mådde skit och stannade hemma, utan jag mådde bra så jag gick de skolan ist! Nu blir de snart pizza med kusinerna och farfar och farmor och familjen! Hörs när vi kommer hem! K Y S S


sjuk...fortfarande.."inget nödvänigt och läsa"

Mår inge vidare nu, ont i hela kroppen och huvudet gör ont och känns som hela magen är på väg ut ur munnen snart tycker de är seriöst tråkigt men vill inte att de skaa bli värre så man får vara hemma 1v. istället för några/on dag/ar. så säger godnatt nu, p u s s
 
Btw. om vi inte hörs imorgon ligger jag antagligen nerbäddad i min säng och är fortfarande sjuk . ://

acne i mitt♥


några skor som inte suttit fel och ha i sko-hyllan.

ACNE AGAIN!

collage


skulle inte sitta fel med dessa två just nu!


btw.de här är min sysselsättning just nu! så vänta er några sånna här collage på bloggen inom kort!

ACNE



Den här snyggingen ska bli min inom kort, från acne.

sick

sjuk! Tillbaka när jag mår bättre!
p u s s


i'm back

Som dem flesta kanske märkt har jag tatt en rejäl bloggpause, men nu är jag tillbaka!

de gillas!

vaken

Har precis gått upp, nu ska jag fixa i ordning mig och käka frukost, innan de blir dax för skolan...igen:// h ö r s s e d a n - p u s s !

godnatti♥

ska läsa en gamma elle nu och titta lite TV, sen får jag nog hoppa under täcket och sova, eftersom en ny vecka väntas, ha de bra! hörs imorgon alla söta. P U S S

söndag

Har haft en sån där lugn och skön Söndag som dem brukar vara, gått på stan en sväng och bara suttit hemma och myyst! Nu ska jag städa på mitt rum och sätta på spotify på högsta volym, och drömma i min egna värld, tillbaka lite senare idag när jag kommit tillbaka till den "riktiga" världen! (Y)hoppas alla haft en fin söndag! hörs!
 p u s s p å a l l a b l o g g l ä s a r e !

godnatt

Godnatt lördag --> hej söndag!

lägger mig och snarkar nu, hörs imorgon!

dagens


jeans-blus-slappt-och-enkelt

klänning


Inhadlad till Julafton!

är snyggare på.

julpåhögstanivå

Utökat julklapparna idag med syster, mormor och morfar,, myys på högsta nivå! sedan blev de julmys hos en kompis*  Puss till dem som gjorde min dag! P u s s

duschen

duschen väntar, tillbaka sen!  :)

godnatt ♥

Hemkommen från farmor&farfar nu! ska plumsa i säng nu, plugga och titta på TV, innan min hjärna får vila för natten.

P U S S O C H G O D N A T T !
  

btw, ska till stallet direkt efter skolan kommer hem vid 18.00 kika in då ;)

förlåt ♥

Igår hade jag varken lusten eller orken att blogga. Men nu är jag tillbaka! Nu får en onyttigpizza åka in i ugnen som snabb lunch innan jag drar till skolan, igen...tråkigt...men inte långt kvar till jul nu! Göttans. Hör sen!
P U S S

RSS 2.0