där satt den igen..

...Och där gjorde angelica det igen! Varför så jäkla grym?

tre bilder - en sammanfattning

Piss väder i borran, tävling på hjärtat och tre avramlingar på två dagar, och försöker att börja läsa lite böcker. Vilket går sådär. Normal vecka! Nu har jag gått på helg och ser jag fram emot en långis helg.

Tisdagens

Blus - h&m l jeans - crocker l ballerina

 


Göteborg

Igår var jag och syster i göteborg shoppade och gick extra länge inne på h&m, snacka om snygga vårnyheter! Vi käkade sedan lunch på kungstorget innan jag provade och köpte mina absolut bästa jeans - crocker, 150:-, perfekt färg, super sköna, yes, dom hade allt perfekt!vi kikade lite till innan vi drog oss hemmåt. Hittade super fina saker och är hel nöjd. KLÄDGLAD!




SNACKA OM GODASTE KÖTTBULLARNA! Ätit dom en gång innan och blir bara godare för varje gång. Kungstorget - Göteborg.

Datortimmarna minskar

Försöker stänga av datorn på off på vardagarna då jag vill lägga mer krut på den korta tiden som är kvar i skolan den här terminen. Jag ska försöka uppdatera så gott jag kan ifrån mobilen och på helgerna! Hoppas ni alla får en bra vår, trots att vi kanske inte hörs lika ofta!

L O V E

Känslan är obeskrivlig! Jag står just nu ägare till världens finaste skor! Ett par Jeffrey campbell elegant i nude så snyggt!


15 bast

15 hela år idag! Min morgon började på bästa sätt, tårta och utmärkta presenter! Släktkalas ikväll också mys!


Fredagens

Neon naglar, odd Molly, converse, rosset och jeans X2! Favvo stilen just nu!

 


oj oj oj - riktiga kajsa skor

så sjukt snygga skor angelica Blick har alltså! Jag liksom älskar alla slags grova skor och dom här var ju bara BIG LOVE! Hela outfiten var ju inte så ful den heller! Sjukt cool tjej.

PH; angelicka blick

Ny jacka

Baseball jacka ifrån oddmolly! Sitter som smeck. Snygg till simpla outfits. As kalas!


kletfuktluft

Idag känns det som näst intill hela sverige har fått ett äckligt väder bestående av kletig luft och fuktigt regn. Uscha! Och jag har väll näst intill gjort en nödvändig sak idag - en jogging runda. Och en lite nyttigare frukost på det. Annars har jag inprincip degat hela dagen. tråkigt nog! Finns bättre dagar. Tar eventuellt en runda på stan imorgon och lite bullbak ska nog också hinnas med.


firar födelsedag snart

Födelsedag på lördag! Här är lite vad som står på önskelistan!

hemma

Hemma ifrån lilla varbeg nu! Packat upp lite och är vrålhungrig ska alldeles strax hämta lite pizza och äta. Sedan ta tag i lite plugg! Ha en bra måndag!

Updatering

Befinner mig i Varberg nu och över påsk en sväng, firar födelsedag nästa lördag och har shoppat lite bra saker. Kommer hem på måndag igen, gör lite förändringar på designen och är på tårna med bloggen sedan igen <3 ha en fin påsk <3


RSS 2.0