Ljus


~sprid er värme till dem som finns närmast ditt hjärta~

dagens


Jeans-cm-Tröja-Odd molly- svarta dr martens-odd molly jacka

Måndag

Åker till stallet om 1 och en halvtimma, Ska försöka plocka i ordning på mitt rum innan jag åker, outfit bild kommer inom kort, håll utkik
! :D P U S S


Trött och förkyld

Ett onödigt inlägg, säger bara att jag lever, är bara otroligt trött och förkyld, upptaeringen har hellerinte varit den bästa dagen har ungefär sett ut såhär: Gått till stan med mamma i snöstorm ♥ och julstädat, ätit skumtomtar och duschat och sappat bland kanalerna på TV. Så en riktig MYYS Söndag! Ha de så bra så hörs vi imorgon, med outfit-bild framför allt! p u s s och godnatt


DUSCHEN

Duschen nu (Y) mer inlägg kommer om någon timma eller så, hörs sedan!

Om mig

Tänkte bäretta lite om mitt andra intresse än hästar :D Jag är en person som älskar och fotografera, fick min första systemkamera för drygt ett år sedan och sedan dess har jag hållt på och fotat och utvecklat min utrustning. Jag fotar framför allt natur och hästar (dels för jag är en hästintressrad tjej och för jag tycker hästar är så otroligt vackra)de är dom "ämnena" inom fotograferingen som jag tycker är roligast och jag vill "satsa" på så här kommer några bilder jag tagit under 2010 titta och kommentera:


Så fiin, skulle göra vad som helst för att köpa den lille göllepöjken!♥


JUL

Dagen blev lyckad, var iväg hela förmiddagen med farmor, farfar, syrran, kusinernavitaminerna och faster på jul -marknad(Y) Efter de stack jag och systeryster till stan för att inhandla dom flesta julklapparna till släkten. Gick runt där ett tag för att få tag i dom allraste bästa och finaste presenterna, eftersom julen är något jag och syrran gillar otroligt mycket älskar och ge bort presenter och se hur glada alla blir, hel klart är vintern en favorit årstid, skidor, skoter och all snö ♥ lovely! Nog snackat om jul och presenter!

Jag vet jag är förbannat dålig på att uppdatera, sorry, men nu har jag sagt som löfte framöver att jag ska blogga minst 1-2 inlägg per dag, så nu behöver ni inte kika in på bloggen i onödan!


macbook-air ♥



Åhh skulle inte sitta fel med en sådan här just nu, jag älskar´t!

Min dator krånglar bara just nu, blir så arg! :@

Fredag

sticker till skolan för andra gången idag, varit hemma och käkat en konstig balnding av smothie, riskaka och soppa, men de slank ner endå, slutar om 2h så hörs sen när jag kommer hem. Ha en fiin Fredag! P U S S

gårdagens


Körde på en slapp och enkel outfit igår.
Tischa-jeans-mcboots-cape-armand

ONSDAG

Förlåt för den kassa uppdateringen idag, har faktiskt suttit och pluggat i ungefär 1 och en halv h nu! (Y) Tills no-provet. Känner mig duktig:D Men nu ska jag gå och plugga utrligare lite till eftersom jag knappt hinner plugga något imorgon, sticker till stalllet direkt efter skolan och kommer hem någon gång runt 18.00 så hörs då! Kika föressten in någon gång runt morgon kvisten då jag kanske hunnit slänga in en outfit-bild. Hoppas alla har haft en fiin Onsdag. Godnatt och hörs imorgon. P U S S 

Fick bli en bild på förra årets risalamalta, bara för jag saknar julen så OTROLIGT!!!! mycket

Är jag ensam om de? :D

Dagens


Blus-saint tropez-Jeans-cm-Skor-dr martens rosset-Kicks
Börjar hyfsat sent idag(Y) Så nu ska jag äta frukost och fixa mig och sedan gå till skolan!

Åhh vad jag vill ha juul nu, snön och vädret är precis så de brukar vara på julaftonsmorgornarna, JAG LÄNGTAR!!!!

En Tisdag som inte är som alla andra!

Nu är jag glad och mår bra igen, hyfsat i alla fall. Varit och käkat med familgen. MYYYS! Händer inte varje tisdag! Nu får No-sakerna fram och tänkte plugga lite. Sedan blir de Tv. Och sedan väntar sängen. Puss och hej ! :D

GODNATT

Inte varit vän direkt med dagen, varit trött och haft huvudvärk:/Vill verjkligen inte bli sjuk hinner inte med de nu känns de som,dagen  Började med att jag försov mig imorse dock han jag i tid oså, sen har dagen varit allmänt jobbig, de blev heller ingen ridning idag och de gör de inte bättre och att de är lång dag imorgon går till 15.50:( så nu ska jag plumsa i säng och titta TV, har no-prov på Fredag men orkar faktiskt inte öva till de just nu, får bli imorgon, onsdag och på Torsdag. Hoppas ni bloggläsare mår fint.
HÖRS IMORGON ALLA GLADA OCH FINA. P U S S

rosset


Åhh vad jag tycker de är fint och ha rosset så som på bilden, älskar fullkomligt rosseten de får åka på imorgon! Jag gillar´t.

thomassabo&swatch


Armband-Thomas sabo-klocka-swatch
Dessa två sitter ofta på min arm, byter dock berlock då och då, syrran har ett thomas sabo också så tjuvar hennes berlocker då och då också.

Långklänning



dagens


Jeans-Acne-Shorta- Object (NYYY) - Klocka-Swatch

Lunchtime

Hemma och käkar lunch ! :D

Bloggen krånglade igår, därför blev de lite ont om uppdatering.

Nu måste jag skynda mig och äta upp och sedan rusa till skolan. Hörs någon gång vid 4.

P U S S

JUL PÅ G (?)

Försöker knåpa ihop lite önskelistor till jul, medans jul musik spelas ut höglurarna och snön faller ner utanför fönster, längtar så otroligt mycket till jul, de är så himmlas mysigt. P U S S

BTW.De funkar heller inte och lägga pp bilder så får se om de blir någon outfit och bild på klänningen och shortan://


NYINFLYTTAD



NY!!!! Bättre blid kommer sen, och en bild också på en ny svart långklänning, åhh vad jag älskar´t!! Nu ska jag stor städa, hörs sen!

trött :O

Säger G O D N A T T nu efter som jag lär däcka framför tv snart, suttit på hästryggen och pulsat i snön i sådär nästan 2 h så är lite halft trött nu. Hörs imorgon!

P U S S


ACNE I MITT ♥




är lite sådär smått förälskad i dessa 3par skor, alla tre från ACNE

Oxblodsrött


Oxblodsrött naglack ser dock ut som "orangerött", säger som innan absolut inte bästa märket men är okej för den pengen man ger.

Favoriterna på fötterna


Caterpillar

?

Dr martens

Dr martens

Mountain horse

Converse

lördag

Sitter hos mormor & morfar just nu, där med dålig uppdatering. Laddar upp bilder på min favorit skor, vinter som sommar skor när jag kommer hem, ska förbereda och ta lite bilder så uppdateringen blir lite bättre,
 

Slänger upp en blid på Mary-kate olsen och hennes så snygga outfit! På tal om bilden och flanellshorta en flanellshorta fick flytta in i mitt gadrob tillsammans med ett oxrött naglack (y) Bild kommer sen.

Och innan ni klickar ner erat internet fönster släng gärna i en kommentar, bloggandet blir så mycket roligare då.

FREDAG

Fredag, var skön har dock varit trött och haft huvudvärk speciellt dem sista timmarna i skolan känns som min kropp inte riktigt hängt med, så skönt med helg! Pappa kom och hämta mig efter skolan och vi stack i väg och gjorde några så ärenden, nu i kväll har mammi occh jag ätit tappas(Y) Så såg min dag ut undefär, blir nog inget mer inlägg i dag, så säger godnatt! P U S S

HELG SNART(Y)

Näst sista lektionen nu(Y)

plugg.plugg.och.mer.plugg



Så här ha min vecka sett ut, plugg.plugg.och.mer.plugg, men nu är allt klart för veckan i alla fall och nästa vecka väntas bara en prov och någon liten läääxa och de gilla´s för då kommer uppdatering vara på topp, ja lovar dig  eller vi får se, skolan går som sagt före lovar i alla fall att den kommer vara bättre än den som var i vecka *skäms*, men uppdateringen under helgen kommer i alla fall vara på topp!

metallic och guld!

 
Dessa två får sitta på mina naglar vintern ut! inte bästa märket men duger för priset! Jag älskar´t!

kate moss



en av dem bästa på parfym-hyllan.

stickat

EN STOR FAVORIT NU I HÖST!

TRÖTT

Sista lektionen nu (Y)

onsdag

förlåt.förlåt.förlåt  för den KASSA  uppdateringen ! 

Pluggar just förfullt nu så kika in om någon timma då är de massa uppdatering uppe...

tjuvkik

T

TILLBAKA

TILLBAKA !


Tisdag

ska äta och fixa mig sen sticker ja till skolan, kommer hem vid 16.10 så kika in runt då, då kommer de finnas lite uppdatering..

Ha en fin Tisdag! :D

Stallet

Nu: stallet!(Y)

Lunch

På väg hem och äter lunch!

VAKEN

Godmorgon! Måndag igen och ny vecka. sticker till skolan om 20 min ungefär slutar tre och sticker hem käkar mellis och pluggar sen sticker jag till stallet , så uppdatering kommer inte vara den bästa idag!

HÖRS SEN OM INTE HA EN FIN MÅNDAG!

P U S S


Kartell ♥



Dessa två ska bli mina så snart som möjligt!

Dagens



Hood-Svea-Tisha-Monki-Jeans-Cm-Skor-Dr martens

Enkelt o skönt! De gillar´t

Tråkig söndag

Outfit bilderna bilr inge bra, väntar tills syrran kommer hem så hon kan ta en bild, men jag har svarta jeans, svart tisha rosa dr martens, och thomas sabo armband.

Förlåt för den kassa updateringen idag..men dagen har varit allmänt tråkig och tråkig uppdatering, tråkig dag, varit trött och slapp, ja allt är tråkigt idag och skola imorgon gör dess inte bättre dock sovmorgon och de är tummen upp (Y)

om någon timma eller så, slänger jag upp en outfit, insperation och kanske bilder på mitt rum om någon vill se?


SÖNDAG

Tog en rejäl sovmorgon, gick upp och gav världens bästa pappa paket, åt en dunder frukost och duschade och fixade mig nu sitter jag här och ska alldeles snart städa mitt rum och plugga lite så är lite frånvarande här på bloggen nu på förmiddagen, kika in i eftermiddag istället!
P U S S


Myys



Ska slänga mig i sängen nu med tidningarna på bilden med lugn musik och ljus får se hur länge jag kan hålla mig vaken, säger i alla fall GODNATT nu! P U S S
 
OCH...GLÖM INTE FARSDAG IMORGON!


GO´BITARNA




dr martens

Desigual

Odd molly

diesel

Desigual

diesel

odd molly

Acne

.



HALVKLARA

Lägger upp resultatet sen

20MIN?


Kika in på bloggen om 20 min? Då är go´bitar från gadroben uppe!

Bjuder på en bild så länge som jag gillar (y)


DAGENS




Jeans - Acne - Linne - Desigual - tröja - Hunkydory

Hade min fjällräven jacka och kängor till de...bäst att klä sig efter väder!

Nya drmartens



här kommer bilderna på dr martensen, jag fullkomligt älskar dem!

Är dock något ljusare i verkligheten.

SNARTENOUTFIT

Hemma nu...slänger in en outfit strax!


REGN?

Sticker till staden om någon timma med mamma, moster och kuinernavitaminerna, hörs sen!

P U S S


Fredag



Slänger in ett litet onödigt inlägg, såhär en fin fredagskväll...ska ta och plocka i ording på mitt rum sedan blir de tända ljus och film för hela slanten, hörs imorgon! Slänger in lite inlägg (då mitt minneskort troligtvis hänger med i svängarna) på bla. go bitarna ur gabdroben, Nya dr martens och en outfit. P U S S

ACNE



Just nu högst upp på önskelistan.

KRÅNGEL...



Försöker lägga in en bild på mina ny inköpta dr martens, men minneskortet vill inte samarbeta , bjuder så länge på en bild från i sommras när vi var i Barcelona!

Alltid en början...

Heej, försöker ge mig på blogg-världen! Jag är 13 årig tjej som älskar mode och att fotografera, på fritiden är jag allra helst i stallet och myser med hästarna eller varför inte går en shoppingtur i Göteborg.

RSS 2.0