Mellis

Mellis bestående av yoghurt m hallon, smothie och en cupcakes. NAJZZZ


saknar

Jag saknar världens bästa ställen - Barcelona, Varberg och Funäsdalen. Jag saknar sommar och lov. Jag saknar att kunna tok shoppa på Zara i kok hetta i Barcelona. Att cykla runt i varberg bland campingen en mysig sommarkväll och höra glas klirra och röster som pratar. Jag saknar att bli ihjälbiten bland myggen i norrlandsatmosfär. Jag saknar helt enkelt allt som får mig att må bra!

eko, bloggkick, strålande solsken

eko, eko, eko
Det ekar tomt fortfarande. Hittade bloggkicken idag som jag tappat någonstans för någon/ra veckor sedan. Snart börjar det lysa upp här igen, precis som vädret!

Avslutningsklänning - CHECK

från Rabens saloner

sofis mode och röda gubbar

Gårdagen blev mysig i varberg. Kladdkaka, jordgubbar och sofis mode innan bilen rullade hemmåt igen. Kort men mysig tripp!

hälsosam

Klickade in mig nu imorse på Julia Amandusson (http://ytligtgemytligt.devote.se/) och hon länkade till två tumblr på härliga träningsbilder och färgglad hälsosam mat. Man blir glad och taggad av det!
http://health-for-thin.tumblr.com/
http://hellogoodfood.tumblr.com/

Väntar snällt

Gått klädd hela dagen i en black swan dräkt bestående av en tyllkjol, fjädrar som kliar några lager svart kajal och vit och svart ögonskugga. Maskeraddag stod på spel idag roligt att leka lite ibland! Nu sticker jag alldeles strax till älsklings Varberg över kvällen, men först kanske mamma och pappa komma hem!

Jeans - crocker l jeans blus -lindex l Jeffrey campbell (favvis) och min Goa varma scarf!


RSS 2.0