my nails

R   O   S   A

american pancake x3

american pancake x3 med blåbärsylt. P E R F E K T !

morgondagen

Ja just det, så var det ju måndag igen. Fybubblan vad tiden går fort. Imorgon är det en måndag jag gillar. Det är ju lov -  sovmorgon, lugn frukost, lång dusch och ha lång tid att fixa sig. Alltså ingen stress. Ska försöka packa lite också givetvis åker dom allraste mysigaste och bevämaste kläderna ner i resväskan. Det går inte i så många knop imorgon men jag gillar det.

mot kallare tider ♥

höstlov - glad!!!!!

För exakta 364 dagar sedan satt jag i en bil påväg upp mot ett lite kallare klimat. Och jag hade ett stort leende och jag riktigt njöt. Den här resan kommer jag göra på Onsdag igen och kommer att få den där känslan igen och med ett leende på läpparna igen. 

Och när jag sitter där i bilen på Onsdag morgon, var det 1år sedan jag satt i en bil påväg upp till en by jag alltid kommer att gilla och blev förälskad i , det var liksom något speciellt med just det stället...ÅRE! Förhoppningsvis åker vi även dit på Fredag över dagen...och det gör mig mer än lycklig. 

Det här höstlovet har jag över mina förväntningar och jag ska ha så extremt roligt och jag tänker komma tillbaka till skolan rejält utvilad och grymt glad.
PH: GOOGLE
ÅRE ♥

I bilen//mobilblogg

Påväg till IKEA! återkommer när jag är hemma. Ni får lite sneak peak på dagens. Kör på hallonröda läppar och klackar. Vi hörs dudes.


måndag igen...

Och så var det måndag igen...

Har haft satans ont i både ryggen och huvudet idag, men börja bli sakta men säkert bättre nu. Mamma kom och hämtade mig efter att hon slutat jobbet och vi tog oss vidare mot älskade gammelmormor ♥ på en mysig fik-och-pratstund.

Vi tog vägen förbi city när vi åkte hem och köpte på oss lite tapas. Mumma. Så nu har magen fått mat och jag är fortfarande lite, hängig funderar på att skippa lite av plugget idag och hoppa i säng lite tidigare istället. Vi får se vart det lyder.

+/-

+ Endast en vecka kvar till höstlovet
+ Mysig Söndag - födelsedags lunch hos mormor & morfar
+ Jag har inhandlat ett par hunter-strumpor
- Jag har en stor so-inlämmning på fredag
- Jag hatar Måndagar (schemat i skolan), och det är just måndag imorgon
- Min gadrob skulle behöva en storstädning

Nytt & textmassa

God kväll. Suttit med lite små pill i deisgen (tryck f5) helt ok nöjd, och skrivit lite på min so-inlämming som är om en vecka, en ganska avgörande inlämmning så vill göra det till den bästa. Skrev faktiskt ett litet stycke om global uppvärmning på jorden och blev faktiskt väldigt nöjd över stycktet då jag mest satt och kladde ihop lite textmassa. Nu hade jag tänkt äta lite jordgubbar och glass/grädde (Får se vilket det blir) och slappa resten av denna goa fredagskväll.


Tjuvkik

Bestämmde mig tillslut bland alla klädhögar. Han faktiskt fixa ihop en extrem snabb header som jag funderar på att använda, då jag inte rikigt blivit kompis med min nurvarande header.  Får se när jag hinner knåpa ihop lite tid till designen till helgen kanske? Nu ska jag sova, godnatt!

Tjuvkik på headern får se om jag ändar lite småfix på den men jag är faktiskt nöjd.


Klädhat

Ibland känner jag bara ett stort HAT till kläder. Har ni kännt den känslan då man bara har lust att bara skita i kläder och ta på sig pyjamasen till skolan. Just nu har jag en såndära känsla. Rivit ut nästan hela gadroben och har stått och provat och provat ungefär 1timma och har endå inte hittat något. Återkommer strax när jag väl hittat att ta på mig något.

Belöning

Checkat av det mesta på plugg-högen. Ma-läxa, Hkk-bakuppgift och rättat i ording en spanska text. Det jag har kvar är bara musik & Eng (grammatik) får se om jag fixar det lite senare i kväll eller imorgon. Nu har jag ialla fall belönat med mig en skål chips och spotify.

Varma Bullar

Varma bullar & mjölk...perfekt på Söndagar!

Bullbak

Bakar bullar och förväntar mig att denna söndagen kommer bli riktigt mysig.♥

GO FREDAG

Firar att det är Fredag, Lyssnar på go-musik & är glad över att vecka 44 snart är här. Vad händer då undrar ni säkert?
- Jo, jag sticker till världens bästa ställe kan ni gissa var? Messlingen!

FREDAG

FREEEEDAAAG!
Bästa dagen på hela veckan är kommen igen! Hörs runt halv 5 tiden. Ha en fin fredag.

Då & då

Har varit lite borta då och då, det beror helt enkelt på att jag inte haft blggmotivation helt enkelt och det känner jag att måste ha för att skriva någorlunda inlägg, men du är jag taggad x100000 att få igång bloggandet igen!

Magi

Ska kladda på lite foundation och ska sedan iväg och inhandla lite grejs till min gadrob 2 lådor och himmlans massa galjer förhoppningsvis. Sedan hade jag tänkt att fixa och trixa i min gadrob så den blir extra fin. Hoppas alla får en mysig Söndag.
GOOGLE, CHLOÉ SCHUTERMAN

Onsdag

TFM just nu skriver på min random So...mycket trevligt och snackar faktiskt lite skitsnack med Linnea & Lovisa (my best friend) som också sitter och skriver på en so. Vi har det faktiskt riktigt mysigt.
Följ dessutom lovisa´s nya blogg, den är grym:
http://lovisab.bubbleroom.se/
http://lovisab.bubbleroom.se/
http://lovisab.bubbleroom.se/
http://lovisab.bubbleroom.se/
http://lovisab.bubbleroom.se/
http://lovisab.bubbleroom.se/

Känns sådär roligt

Känns sådär roligt imorgon när klockan ringer 6.10 ! Usch och fy. Dags att nana hörs.


Dagens i minibild

Dagens - i minibild