header & lördag

Hej igen, suttit och "designat" lite header men ärligt talat blir dem inte alls bra,ville göra och ha en lite vårigare , ljusare, men har inte bra bilder till de just nu, och eftersom de är vinter ute går de ju liksom inte ta några vårbilder, så får vänta tills de blir lite bättre väder ute, men ska försöka ta tag i bloggen utan ny header endå! Så får headern komma in i bilden lite senare!

Idag har de faktiskt inte hänt så mycket, vaknade 20 över 7 imorse och kunde inte somna om så gick upp då och pluggade faktiskt en hel del, så nu har jag bara lite NO kvar och göra i veckan/imorgon får se när de blir, och nu ikväll har jag faktiskt städat rummet också så de jag brukar ha som söndags syssla är gjorda nu, härligt med en "ledig" söndag, utan massa plugg och skit imorgon. Fast jag ska faktiskt till Ellagården och äta brunch igen, dock inte med pappas sidas släkt utan med mammas denna gången, ska bli jätte mysigt. Ska försöka få till lite bra kort då. 
 
förlåt att text-en/erna blev lite konsiga känner mig trött och inteb på skrivar humör just nu.

men vi hörs. kram!

NY START!!!

Hej! 

blev inget bloggande igår heller, får ta tag i bloggen om de ska bli något roligt av de och inte kasta in lite slö inlägg då och då! funderar på att rensa ut lite tråkiga och onödiga inlägg också, även en ny design och lite småplock. Såå GO FOR IT!!!


IGÅR-IDAG-JUST NU

Tjenixen!

Blev inge uppdatering igår, sorry. När jag kom hem bakade jag chockladmuffins, vilket jag inte lyckades så bra med, *pinsamt*. Botten och toppen blev helt brända så om man ville få någorlundagod chocklad smak fick man gröpa ur lite ur mitten. tog sedan och smakade på dem (resultat=äckligt!!) och kikade på stylisterna. stack till stallet sedan.

Idag har de faktiskt inte hänt ett dugg mycket, bilden var inställt, så fick sluta en timma tidigare vilket var lycka, (vi fick dock en uppgift och göra hemma istället) hann hem och äta lite mellanmål innan de var dags att gå till frisören tog bara topparna, härligt och få av de slitna.

Nu tänkte jag faktiskt ta chips, sätta mig i sägen med datorn och kolla på ett avsnitt av landskampen ett ganska roligt program faktiskt.

förlåt att de inte har blivit så mycket bilder de senaste,får ta mig i kragen och ta lite bilder. I morgon tror ja faktiskt jag skulle hinna, tummen upp, men som sagt vi får se. Ska försöka få lite bra outfit bilder också.

Vi hörs, kram <3

solsidan!!!!

Måste rusa till TV och kolla på den absolut bästa humorserien- Solsidan såklart!

Efter de väntas duschen och ma-läxan:/


- städar

Rensar bland mina jeans,ska städa, plugga och duscha så uppdateringen blir inte den bästa.


Vårsol

heej bloggen och alla bloggläsare som är kvar!

Har haft en rent ut sagt U-N-D-E-R-B-A-R vecka! Vädret var inte de bästa kallt och mulet nästan hela veckan förutom när vi åkte dit och hem, lite surt.

Blev inte så mycket bloggning i går, gick upp runt 4 på morgonen, hoppade in i bil och satt där i tio timmar sedan hem och packa upp lite sedan vidare på kalas så kan säga att jag inte var den piggaste igår kväll.

För övrigt skiner solen idag, och de känns som om våren är på väg, HÄRLIGT.
Sitter och lyssnar på veronica Maggio helt klart en Favvis. På sommaren (tjatas) hennes album ut men jag tröttnar faktiskt inte. Var nere på stan en sväg innan fikade och kikade runt lite, hittade dock inget, eller? Jo föressten, ett block. visar någon/några bilder sen.

Vi hörs.

Hemma

HEMMA!!!

pause-sportlov

På Lördag får bloggen en vilopause i ca. 1 vecka, åker ju iväg och kommer antagligen inte ha tillgång till internet. Men hoppas alla får ett toppen sportlov, vi hörs nästa fredag, om inte så hörs vi när vi hörs!

Kram på er allihopa.

Mammas gamla-Min nya

Mammas gammla väska har fått hänga över min arm nästa hela veckan,gillar väskan starkt framför allt detaljerna.


LÄSVÄRT

Elle och Plaza är dem mest läsvärda tidningar tycker jag, chic är också bra men dem 2 absoluta favoriterna är Elle och Plaza, när Elle senast trillade hem in brev lådan var de ett speciellt/unkit omslag för prenumeranter, åhh vad fint/inspirerande omslaget var, trallala!


Söndag-

Ellagården var mysig, de blev dock inte så mycket bilder.
Sitter just nu och väntar på att min lax och ungsbakade potatisar ska bli klara, kollar solsidan samtigt, (Y) Blev nästan också precis klar med so:n härligt har bara sv-prov kvar på onsdag sedan är de inget mer plugg om vi inte får något i vekcan.
Hoppas alla har haft en bra Söndag!
Vi hörs,om inte idag säger jag godnatt!


Året om blus

Min lilla rosa året om blus, en prefekt rosa, bra och slänga över bikinisen när man sticker till stranden eller över ett par jeans och drmartens som vardags funkar till nästan allt! De gillar't !

~ Från diesel ~

~ELLAGÅRDEN~

Sticker till Ellagården strax på en heldundras brunch med kusinerna och farmor & farfar och familjen såklart, ska bli både kuligt & mysigt, lite bilder kommer upp när jag kommer hem! Hörs sen, Kram!


Försöker leta efter bilderna från när vi var där förra så inlägget inte bilr så tomt, men hittar dem inte, så sålänge får ni nöja er med ett litet tomt inlägg.


~Världens bästa ställe~



Om exat 1 vecka bär de av till världens bästa ställe (bortsett från några andra ställen) nämligen den lilla (bortglömda) byn Messlingen, eller den är nog inte så bortglömd mer liten så många kanske inte har hört talas om den, den ligger i alla fall ca. 3 mil från Funäsdalen (centrum byn), och är somsagt världens bästa plats de är lugnt och skönt,massor av snö, skoter-och skidåkning, älskar de verkligen, jag beundrar de stället till 110%!


sushi


Dagens lunch får bestå av en 10bitars sushi, de ärså häääääääääääär gott!

GRÅSKALA

Mina drmartens i en gråskala vi firar några veckor tillsammans snart!


Kanal5 ~ stylisterna

Sitter och kollar senaste programet av stylister på kanal5 målat mina naglar blåa precis också, de programet är faktiskt vääldigt bra tipsar till er alla om ni gillar styling/mode. Ska kolla klart sedan hoppa i sängs,Godnat sötisar! Vi hörs imorgon med ett lende på läpparna.


Tidinställda inlägg-next week

Fixat fyra tidinställda inlägg som kommer upp imorgon, söndag, måndag och tisdag så ser inte bloggen så tom ut om jag inte skulle hinna blogga någon dag ska försöka fixa något inlägg till onsdag och Torsdag! Vi hörs, kram!

INREDNING VS STYLING

Har du tråkigt? Gillar du styling eller inredning fördöj tiden med att designa ditt dröm rum häär eller styla din  absoluta favorit sommar-look häär.

Tingeling

TJENA MORS!

Lyssnar på sommar-favoriterna och mååår SÅÅÅÅÅHÄÄÄR bra! Saknar sommaren/våren, försöker dock få tillbaka sommarkänslan genom att titta på bilder från Barcelona, Varberg härliga stunder med vännerna och då man skrattade som allra mest under 2010!! Härlig känsla och vara glad faktiskt! Sitter och äter min 3:dje skål chocklasmouse,skit samma man lever bara 1 gång, varför inte ha de bääst då. Bara för jag är glaad tänkte jag uppdatera faktiskt mycket idag då jag skriver lite roliga saker och laddar upp lite roliga bilder, så en glad Kajsa=Bra uppdatering! Tummen upp!

RSS 2.0