TORSDAGENS


glasögon

P-E-R-F-E-K-T-A-! ser inte bara super i dem och dessutom älskar jag själva glasögonbågen! TOPPEN är de rätta ordet!

Onsdag

bilden tagen från mitt fönster.
Riktigt.riktigt.riktigt härlig vårdag idag! solen sken och de var runt +12, satt med öppet fönster och lyssnade på lite härliga vårlåtar. Har slängt i mig de liten tacos bit och nu ska jag ta tag i spanska-spanska prov imorgon!

onsdagens


födelsedag-hurra

Tjena tillbaka nu, det mesta i plugg är gjort i alla fall No-provet!
Förövrigt tycker jag ni ska kika in på denna söta tjejs blogg, eftersom hon blir hela 14 bast idag! Grattis söto!

stress

Är lite mycket just nu, no-prov, spanska-prov, svenska-roman, ma-läxa, och lite so. Blir så mycket att jag inte vet var jag ska ta i tur med allt..kommer tillbaka då jag hämtat andan. Puss på er!

måndag eller nej tisdag var de

Inte bloggat på ett tag, har haft fullt upp! Dagen rullar på och har jag har fullt upp skola på dagarna plugg på eftermiddagrna, stallet och sedan lite slapp framför TV så har mina dagar sett ut ungefär...dock har vi inte så mycket plugg.
Imorgon blir de inte så jätte bra uppdateringen på eftermiddagen, ska med bästa Matilda hem, vet inte riktigt när jag kommer hem men någon gång runt 5-6 tiden. vi hörs då! kram
Fick bli en bild på älskade stugan, saknar de så gryyymmt mycket!!

just nu

sitter och pluggar lite matte just nu, varit slööö idag så har faktiskt inte orkat plugga, men har tagit tag i plugget nu en uppgift kvar på matten sen ska jag även hinna skriva lite på eng sedan taggar vi sista avsnittet av solsidan.

dagens-lördag

Chinos-h&m blus-odd molly skor-cat väska-mammas gammla halsduk-mammas päääls-h&m
bellsan fick vara med på bilden också, kom ihåg också att de är mobil-bild där med kvalitén.

(ny) blus

Tror inte jag har visat min nya blus, som jag köpte på sportlovet uppe i stugan! så slänger in två bilder. ~Jag fullkomligt älskar den~
btw. lägg märke till mitt gula naglack, dock ser de rent ut sagt fult på bilden.

ny klänning


Saturday-morning

godmorgon, idag är de Lördag och de händer ingeting förutom lite plugg och städa rummet.
Var på stan en sväng i går, skulle lämna in mina glasögonbågar jag bestämmt mig för men så klart hittade jag ett par jag tyckte var jätte fina till så istället för att lämna in dem blev de och ta med sig ett par till hem, så nu gäller valet och kvalet (talesätt), de lutar mest åt dem jag tog med mig nya hem igår, men som sagt får se.
Nåväl fick med mig ett par svart chinos hem, spanat i dem många gånger men när jag tänkt köpa dem hade jag ju såklart glömt plånboken. ni får se en bild sen.

"Nu ska jag åka och köpa frallor och sedan färga håret, och duscha. vi hörs sedan"

onsdag

next up: duschen, bestämma glasögon-bågar och mellamål.

silverskor

Kom på att jag hade ett par silver-skor som låg i gadroben, inte använt dem på 1 år kanske? kan dock inte sätta fingret på om dem är fina eller fula? släng in en kommentar om din åsikt.

elle

Man blir alltid lika glad när elle tiding trillar hem i brevlådan, vilket den gjorde idag, tummen upp.

godmorgon

Vaken!!
Nu ska jag steka pannkakor till frukos, mums!

sovdags

Godnatt.
imorgon blir de skola från halv nio till tio i fyra, hörs någon gång efter fyra.  Kram

MÅNDAG

Godmorgon! Studiedag i dag, H Ä R L I G T ! Ska alldeles strax börja fixa mig, i eftermiddag blir de stallet och optiker innan, sen åker jag direkt efter de till stallet förhoppningsvis eller jag ska bara hem och byta om. Så de blir lite ont om uppdatering runt 15-20. Annars i dag händer de inte så mycket, ska försöka plugga lite har dock bara lite bild och göra som jag redan kan så inte så mycket, ska även skriva upp lite ideér om lite roliga inlägg.
men vi hörs! KRAM!!

brunch-pannkaor

Söndags-brunch bestående av pannkakor med vaniljkesella och blåbär äter man allt för lte de är såhääääär gott! om du inte provat gör de!

guldnagellack

Hittade mitt älskade guldnaglack inne på kicks igår, för 69:- blir de ditt! från isadora och färgen heter gold spakles.

ny header


Ny hedaer som ni ser,kommentera vad ni tycker?
själv är jag nöjd, lite vårigare!

design

Ang. designen har jag ändrar den lite och ville bara säga att menyn finns längst ner;)

13.03.11

Som Lördags utflykt åkte familjen till stayhard i herrljunga och kikade, dock var de inget och ha deras shopping-sortiment var allmänt krångligt så vi gick ut efter ca.2min, efteråt för att inte sitta inne och inte göra någonting mötte jag och syster upp mormor & morfar och bästa kusinerna på stan och åt en kalas god lunch med dem ~ hemmagjorda köttbullar, med potatis och gräddsås, lunchen satt som smäck! Har desutom provat marabou-mango idag, den hamnar inte på topplisat men inte på "sämst"listan utan något där i mellan. Hoppas alla har haft en fin Lördag i alla fall!
Btw. bilderna är tagna med en "gammal" digital kamera där med kvalitien och desutom står de fel datum på den sista bilden, dock tycker jag att de är bättre en inget när man inte orkar släpa med sig systemkameran.

finaste ~ rabenssaloner


ph: rabenssaloner

trodde faktiskt inte man kunde bli kär i kläder? men de var nog möjligt de också, jag har i alla fall blivit de, nu gäller de och spara,spara,spara för dessa SKA bli mina innan sommaren 2011 kommer till skott. JAG VILL HA NUUU!

no-prov och semlor

hejj, ganska härligt att i söndags fixade jag lite tidinställda inlägg, då bloggen inte ser så tom ut om man inteskulle orka blogga någon dag. Dagen i sig har varit ganska jobbig, gått från halv 9 till tio i 4 med endast en kvarts rast som jag hann slänga i mig ett grönt äpple på och sedan vidare till no salen och skriva ett no-prov i fysik, det absoluta tråkigaste ämnet jag vet!, men gjorde mitt bästa och mer en så kan man faktiskt inte göra, men de kändes bra faktiskt. fettisdagen är de också idag, hoppas alla har smaskat på 1 eller kanske till och med 2 semlor?, jag åt dessvärre en halv vaniljsemla, inte jätte förtjust i semlor faktikt, dock tycker jag att en liten bit ska få slinka ner på semledagen.

Hoppas alla har haft en fin Tisdag i vårsolen och hoppas eran Onsdag blir lika fin om inte bättre. vi hörs kram.




ph: google


nytt-acne


I Lördgas var jag ju på stan en sväng och kikade hastigt in på face, såg att dem hade fått in lite nytt från ACNE bla, dessa 2. blev lite extra förälskad i dessa (dock fanns de vita linnet i marinblått, skulle hellre tänka mig det), om jag hade haft tiden hade jag tagit mig an och provat dem.

mina 3 favorit sommar~klänningar


mina 3 favorit sommar~klänningar.
Jeans klänning & lång klänning - H & M
"rutig" klänning- O D D M O L L Y

på min nästipp

 
Dessa tre solisar bor på min näsa, när solen steker sommar som vinter.
dem svarta och brun aktiga kommer från ray ban medans dem röda kommer från random butik i Barcelona.

rosa/röda

 
- cheap monday


STÄDNING

Glömde helt bort och blogga (a) men tog faktiskt en rejäl städning när jag endå höll på att städa, plockade även i ordning i gadroben där jag har en tendens till at stöka ner. nåväl strax kommer lite bilder och smått och gott upp på bloggen. om ca.20min så kika in då !

Lördag

Idag har jag absolut inte gjort något idag förutom varit på stan en sväng bokat synundersökning och hittat mina vår-jenas (visar bild sen), säger i alla fall att när man har på sig dem är de fokus på byxorn, mer får ni se sedan.

Sitter och gör inget just nu, förutom lyssnar musik och kolla lite hästannonser för skoj skull, kikade också in på hööks hemsida och såg att de var rea på hv-polo tröjor, hade tänkt och köpa en par nya ridbyxor och någon ny tröja till våren, och de passar utmärkt att de är rea på dem tröjorna, dem är ju faktiskt grymt snygga också, men får se om jag köper något snart eller om jag väntar till våren faktiskt är här på rikitigt.

Sitter också och funderar på om jag ska ta och städa mitt rum när jag endå inte har något och göra, jo tror de får bli så, så städar mitt rum, hörs om någon timme med mer uppdatering;)


fredag-dator krångel

Hejj , guus så HÄRLIGT med helg rent ut sagt! skulle dock inte sitta så fel med våren nu också. dock tror jag faktiskt att de dröjer ett tag till eftersom kappats solen vill visa sig fram och de leder till att inte snön smällter lika fort.
Tänkte ta en outfit-bild, men min dator krånglar internet går funkar inte...sadface, så får se om de går lite senare i kväll, håller tummarna.
Här fick ni bara en liten inblick på varför de kanske blir lite tomt idag, kan ju blogga från pappas dator men då blir de inte så roliga inlägg eftersom jag inte har några bilder.
men, vi hörs.

läppstift


PH: linneklund

åhh mörk-rött läppstift så grymt snyggt! Skulle faktiskt kunna tänka mig och äga ett!
Måste faktiskt säga att klingan passar verkligen i det med.


TISDAGSGODIS


Tisdags-godis är aldrig fel, piggar faktiskt upp veckan lite..prova vettja!

Nu tänkte jag ta mitt tisdagsgodis och sätta mig i min gossiga säng kolla TV och sedan sova.


VINTAGE



Denna lilla inspererade bok,har jag kikat in lite på bok-rean men aldrig tagit med den till kassan, i fredags kom världens bästa mamma hem med den till mig, blev inte lite glad!!

tillbaka

Nu kör vi, PÅ RIKTIGT!!

RSS 2.0