Om man åker ner måste man åka upp igen för att ta sig till toppen och det är dit jag vill

jag orkar inte ta tag i bloggen just nu, ja vill men orkar inte. känns som jag har en liten dipp i allt just nu, en liten dipp i livet vilket jag tror alla kan få någon gång sådär. Och nu var det min tur! Får se när backen nerför börjar gå uppåt igen. Sticker till varberg och tar ikapp i både skola och annat. Efter det ska jag nog börja ta tag igen - bloggen, inte vara ute i sista minuten i skolan och lära mig att inte älta saker gånger 1000! sköt om er 

Måndagens

Jeans - cm l blus/linne - zara l seglarskor l kofta - odd Molly (nyyyy!!)


Fredagens

Knät värker och en dunder förkyldning har tagit plats, vet inte riktigt om denna vecka har varit en favvis direkt ! Vädret har ju Varit fantastiskt dock och nu idag har nog det varit min medicin mot förkyldningen för när solen gick ner mot kvällen började jag må riktigt dåligt
Fredagens:
Jeans - acne l converse l odd Molly

 


Fml

Tre skrubbsår rikare, ett köttsår och en mosad knäskål och en irriterad - Kajsa! Bra dag


söndags fika och svart, rosa träningsbyxor/tights

idag väntar jag på morfar och mormor för söndagsfika och trippar omkring i nya träningsbyxor framåt kvällen är tanken att ta en träningscyckel runda. Man blir fasiken mer taggad på att träna när man inhandlar nya och snygga träningssaker!

på fossingarna

Mina godingar landade på posten för någon vecka sedan, har redan invigt dom och dom sitter som smeck på mina fossingar. Stylas tillsammans med det mesta!

berlin

Lyssnar på berlin-kent och inväntar farmor och farfar, försöker även få skriven en dö tråkig källkretik som måste göras, ska fixa lite bilder och inlägg till bloggen. Påtal om berlin så sticker syrra dit nästa vecka med hennes klass och vem vet om hon är så snäll och köper något till mej? hahaha drömma och hoppas fungerar utmärkt! Höres strax har tjugo minuter kvar på min källkretik ungefär. fml.

BAGY, CONVERSE OCH HUNDRAÅRIGBLUS (TYP)

Jeans - diesel l blus - g.a.m.m.a.l l converse

Onsdagens

Jeans - reply l rosa - peak (syrrans) l blått - peak l bruna kängor

 


insta - kajsaal - bästa appen


MÅNDAGENS

Måndag idag och sista veckan vi har prao, lyssnar katie melua och har vår känslor ska alldels få i mig lite frulle. Vi hörs ikväll.
Jeans - Acne l PEAK l tisha - h&m l kängor
update: Bytte ut kängorna mot ett par mindre snygga gympaskor, mycket skönare eftersom jag lär stå större delen av dagen. 

någon tisdagens

en outfit från någon tisdag för någon vecka sedan.
Jeans - reply l dr martens l gult - white l kofta - old l

Nystädat

Nystädat och fin gardrob!


ord som beskriver något

2 veckor prao, Ed sceeran på spotify, saknar, resan bokad - 3 veckor barcelona i sommar, läxfri, vill ha, wallander i kväll, årets första jordgubbar, happy, världens ggodaste yoghurt har kommit till Sverige (har bara funnits i spanien innnan), jag och bästis hästis kör på våran första "ute" tävlingen på söndag, drömmer, ny målade naglar, fattas, pasteller, sett min sommarklänning i går, hälasde på mitt varberg i går, har det så jäkla underbart ~ ord som betyder, beskriver och menas.

Ny in

Ny mintgrön tröja ifrån lindex. Befinner mig just nu i Varberg och ska ut och lägga mig i solstolen en stund med rayben på näsan! Tummarna upp


RSS 2.0