Nya skor...igen

Nya skor...igen! älskar´t...lite beroende/galen i dr martens..så galet sköna och snygga.♥

fredag

god fredag ♥ åhh vad härligt de är med helg nu, välbehövligt. helgen blir lugn och slapp, ska göra lite välbehövliga saker...städa, plugga och lite såna dära saker..ska även försöka hitta ett bra outfit "ställe" (där outfit-bilderna  blir bra) var ganska längesedan nu (a)  säger godnatt redan nu eftersom jag inte lär blogga något mer.

beroende

1460 8-Eye Boot1B99 14-Eye Zip BootApplique Norah Flower Deboss Boot
som dem flesta kanske märk är jag ganska galen i dr martens galet skööna och snygga på de med kan inte bli bättre, fundear på att köpa ett par lite ljusare 8 hålare och ha i sommar. skulle faktiskt inte sitta fel med de.

glosor hos mormor&morfar <3

Sitter hos mormor & morfra just nu. och är proppmätt och trött och försöker trycka in engelska och spanska glosor i ett trött huvud från en jobbig vecka. men de är väldigt mysigt här. Tänkte börja med en ny header och design i helgen får se när den kommer upp. tycker de ska bli roligt med lite förändring. Och undrar om någon vet hur man gör att man kan ladda upp större bilder utan att bilden "huggs" av? Skulle vara jätte snällt om någon ville skriva ett litet svar här nedanför om någon vet.
 Nu ska jag fortsätta med att plugga lite glosor hääär sedan vara lite social innan vi börjar rulla hemåt.

tillbaka!

Börjar redan att sakna bloggandet..så insett nu att jag faktiskt tycker de roligt och blogga!
Så är tillbaka i bloggvärlden nu!

Nu måste jag sticka eftersom jag ska hem till världens bästa mormor & morfar! hörs senare..kram!
 


bloggpaus

Skolan rullar på och jag har en så hääääär stor hög med läxor, pluggar dag ut och dag in, så vet inte riktigt när jag kommer tillbaka...vi hörs  när vi hörs. Tror någon gång runt nästa vecka eller veckan efter den.
Ha de bra så länge! Kram.

opps

Opps...råkade komma hem med ett par dr martens till...illa!

Fast så sjuuukt snygga! Tummen upp!
Bild kommer sen!

Ny hårfärg!!

Har länge velat göra något med mitt hår, igår fick jag ett ryck och bestämmde mig föratt färg mitt hår idag, blev blond,orange,röd,brun, en blanding helt enkelt, kan dock inte bestämma mig om de blev bra eller inte? Men Gjort är gjort, man får inte reda på saker om man inte provar.

Ny cardigan


Letat efter en enkel, fin svart kofta, så kikade runt lite imorse och hittade denna, så någon timma innan affärerna stängde sprang jag in på H&M och hittade den för 99:- så gick genast och tog den sista S och betalade, helt klart min nya favorit, mjukt och skönt tyg dessutom. (finns i andra färger också kika in på h&m hemsida)

solsidan

Nu: Solsidan!!!(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)

~nytt~





~Lördag~

Internet har krånglat hela dagen, från och till och såklart när jag tänkt och bloggat har internet sagt "webbsidan kan inte visas" lite surt, men nu har de funkat någon timme så får hoppas de fungerar nu.

Syster och jag åkte till stan en stund för att införskaffa en present till sysslingen som fyller år imorgon, GRATTIS!!
Vi gick och kikade lite i butikerna också, fick med mig ett par sammetstights hem, ser dock inte riktigt ut som tights utan mer som byxor,vilket gör att dem blir ännu snyggare! Har letat efter ett par ganska länge, tillslut hittade jag dem och kollar sedan på prislappen där det står endast 50:-!!!! som hittat! *Glaaad* . Kikade lite runt i några andra affärer men fastnade inte riktigt för något.

Nu har jag precis målat mina nails rosa med små söta blommor (nagelklistermärken), lite gulligt tycker jag allt. Är ju trots allt en naglacks-galen, har nog gått med naglack på naglarna nästan sen i sommras,tagit bort, sättit på nytt, tagit bort, sättit på nytt osv.osv.

Tänkte ta ett kort på thightsen och sommar-favoriterna som jag gick med i sommar. låter de bra?

Vi hörs, kram!

H&M

h&m är den budget affär jag gillar allra mest, så här kommer tre sommar-favoriter där i från.


lunch

Hemma och käkar lunch, så nu måste jag slänga i mig den sista pastan och köttfärsåsen och sticka  till skolan, då väntas so, spanska och idrott, får se vad jag gör när jag kommer hem,kommer antagligen tillbringr lite tid med mina underbara kusiner som är hemkommna nu och plugga är i alla fall ett måste. hörs sedan! Kram!
Btw. går klädd i min nya blus från odd molly, svarta jeans, thomas sabo halsband, och mcboots!

Tidinställt-sv

Sitter antgligen i skolan just nu och jobbar sv, *suck* lektionen slutar dock om 21 min och då sticker jag hem och äter lunch! ,hörs när jag kommer hem runt 20 över tre.

Ha en fiin Måndag!

Lov

Godkväll alla solstrålar!

Sitter med en stor (liten) påse godis och bra musik och avslutar lovet 2010/2011 på ett ganska bra sätt!
 
Hoppas alla har haft ett toppen lov! mitt har i alla fall varit mer en toppen, mitt lov har ungefär sett ut såhär,fått underbara julklappar av släkt och familj (överlycklig), åkt slalom för första gången för i år (2011), firat nyår med mormor & morfar och farmor & farfar och familj såklart (mysigt), åkt till göteborg och shoppat, och tillsit ätit har nog ätit, godis,julmat,nyårsmat,kalkon,enu mer godis, pepparkakor, ja julen/nyår är nog den högtid man äter mest. Mitt lov har i alla fall varit mer än BÄÄÄST.

Vi hörs imorgon, kram!

~odd molly~




denna blus blir dock inte så bra på bild,

3 nya plagg från odd mollly!

Paus-tillbaka

Har tagit en paus från bloggandet,som ni kanske märkt, men nu är jag tillbaka. strax kommer 3 plagg från odd molly som är ny införskaffade för bara några timmar sedan! hörs!

Dagens


♥linne-h&m
♥Kofta-odd molly
♥Jeans-replay
♥skor-cat
♥halsband,berlock- Thomas Sabo

2/1-2011

Godmorgon för dem som vaknar nu, men godeftermiddag blir de för mig, gick faktiskt upp runt 9 idag. Fixade mig stog och vågade håret föratt få upp lite mer volym eftersom de hänge ganska platt och tråkigt över mina axlar , och har städat och grejat, så nu ska jag alldeles strax slänga mig lite hemmagjord pyttipanna, (inte min favorit men godare en dom man köper i påse från findus ect.) sedan ska jag försöka få med Bell ut och ta en outfit bild, i de fina vädret sol och +1 grader , dock saknar jag sommaren enormt just nu! Nu ropar mamma att maten är klar, måste sticka! Hörs!

2011-bakning






2011 är här nu, han slänga ihop 2 plåtar maränger i morse, så första bakning 2011 är avklarad! Outfit bild kommer lite senare, Hörs sen!

2010 -> 2011

Gott nytt år ! Välkommen år 2011, nu väntas  ett år som inget annat år kommer kunna slå! Stor kram!
  


RSS 2.0