Skit vad dålig jag är på detta, men livet är rätt kul endå

SKIT, vad dålig jag är på att blogga! Skärpning! 

Jag låg och tittade på sveriges mästerkock i soffan för någgon timma sedan och blev så frukansvärt trött så tanken var att hoppa i sängs tidigt. Men nu sitter jag och dunkar musik och måste egentligen sova. Drömmer mig bort om allt man inte har och livet är rätt bra just nu. Det är just därför jag ska blogga! När livet är på topp, blir allt så fruktansvärt kul! Till och med skolan, eller inte tyvär. Men nästan, bara nästan. Ha en fin kväll! Hörs imorgon med lite mer lägeskoll, ny vår-jacka och årets första vår - outfit!

Beställda

Kommer förhoppningsvis i slutet av denna vecka! Vårskorna inhandlade!

Söndagens

Klänning - faith l skor - Johnny Bulls l jacka och kofta - odd Molly


dressyrträning

Mot stallet alldeles strax i det underbara vår vädret! Och förhoppningsvis dressyrträning på hjärtat! Bättre bloggning i helgen, har några outfits bilder på lager ;) Vi hörs!

Månadens måste - februari

Den här månden skulle jag behöva basic saker, egentligen ett måste för alla gadrober ungefär som att mjölken är ett måste för alla kylskåp. Finns liksom alltid hemma! Basic är ett måste på inköps listan just nu för mig. Hur ser det ut med basic för er? T-shirt i vitt, svart och grått en enkel snygg stickad kofta eller kofta över huvudtaget ett par enkla shoes (converse ect.). Bra bas-plaggs gadrob i mina ögon!
Tips på bra basic-affärer för tishan!
  • Budget-affärerna (H&M, gT, Zara osv)
  • Acne (ganska dyra, men snygg passform och material)
  • Whyred (har jag för mig) (samma sak här ganska dyra)
månadens måste

MÅNDAGENS

Tröja - peakpeformence (ny!!) l Skjorta - H&M l Jeans - cheapMonday (cm)
Irriterande att skjortan har kavlat till sig lite, men det får gå.

Wallander och tidigt (läs) upp-stigning på en sovmorgon

Next up: Wallander och enu lite mer frukt. Fruktberoende, jag vet. Bästa på hela veckan. Dock uppstigning 06.10, tandläkarbesök 07.00 sedan hem och käka frulle och kolla tv tills skolan drar igång 9.50. Minsta önskevärda tiden att få tandläkarbesök på. Ingen sovmorgon imorgon icke!

fy fasiken vad bra

Jädra bra, vecka sju är alltså! Vill tillbka redan! Grym skidåkning, grym skoteråkning & grym vecka helt enkelt! En sak är säker jag MÅSTE upp snart igen!

En ytterst liten del av min vecka! Hamburgaren slår dessutom allt efter ett antal timmar i backen.

lite onödigt bra och lite onödig fakta

Kollar på onödigt bra repris serier på tv/kanal , 3,4,5 play. Ska strax fixa mitt lilla hår - som förövrigt klipps på onsdag och igår åt jag frukt till lunch = utomlandsvibbar!


Hemåt

10 h bilåkning, men värt det efter en sjuk grymt nice week! Just nu lite seg i kroppen annars bra:) hörs strax igen!


Riktigt gött

Har det riktigt gött här uppe! Några riktigt bra skidtimmar i Ramundberget i måndags! As kalas !


HA EN RIKTIGT JÄkLa BRA VECKA

Tanken var att jag skulle hinna fixa i ordning en hel del tidinställda inlägg som skulle ploppa upp under vecka sju. Men då jag stressat igenom denna veckan, tror jag endå att det både blir bäst för mig och bloggen att vi vilar upp oss. Självklart ska jag försöka med lite mobilblogg osv när 3G finns! Om vi inte hörs innan sportlovet! Hoppas ni alla får en jävla underbar och nice vecka! Det ska jag i alla fall ha! Vi hörs nästa Fredag med datorblogg igen! P U S S

//irritationer//

Självförtroendet - botten, argheten - toppen! Yes min eftermiddag. Jag säger bara en sak, av att bara se något som har med no att göra, gör mig rätt rijält arg. Blir galen! Återkommer om någon timme!

- letar som en tok -

Letar som en tok efter en senapsgul polo framför allt, sedan även är ju svart ap snyggt! Jag tror att det redan är kört! GT har ju haft den perfekt för några månaders sedan, men eftersom jag är så efter finns den såklart inte nu. Men den som väntar på någon gott väntar ALLTID för länge ;)

Hojta till om ni hittar någon runt 100-200 lappen!

PHOTO: sofi fahrman - STOR INSPIRATIONSKÄLLA! - KIKA IN.


SÖNDAG - lite av min dag

Pyjamas inköp, lill kusinens hockey match, hemmagjord pizza, snabb städning av rummet och nu väntas wallander. Ska fixa i ordning pluggandet imorgon! Ha en bra Söndag!

Standard

Chockladglass, hemma gjord hallonsås, riven chocklad kallas standard en lördagkväll!


ÖGONSTEN

Vilken ögonsten. Nästa inköp! Från ACNE.


Så ser jag ut på måndag - senakpeak


I vår

I vår kör jag på röd~lila manchester byxor! Ny inhandlade ifrån lindex.


Nerskriven skit

Seg i kroppen. Tur det är fredag, säger jag bara! Lång dag i skolan idag och lite lunch = riktigt seg i huvudet och kroppen mot slutet och det håller även i sig nu. Har gjort hemmagjord vaniljglass, hallonsås och även en sats kolasås. Och en sådan skål satt fint i magen. 

Helgen har väll i sig inte så mycket att erbjuda mer än det vanliga alltså plugg, städning av rummet bland annat. Lyssnar på veronica maggio 2012 - verision av mitt hjärta blöder, rätt GO! Jag typ sitter här och skriver ner all skit jag kan komma på inprincip, så nu avslutar vi detta med att om cirkus en vecka drar jag från Borran (JIIIIIIIHHHHHHAAAAAA) mot ja ni vet väll antagligen, om inte är det väll inte så svårt att räkna ut. Längtar. Tack o hej!

Själva klart även ny målade naglar igen, denna gången ett rosapärlnagellack från O.P.I. Bästa märket!

Nytt från gant

Nytt från gant! Mössa och halsduk. Tummarna upp!




TORSDAGENS

Redan Torsdag! Idag går jag till skolan utan mascara, med mössa på huvudet och en sjukt simpel outfit. När jag går klädd såhär längtar jag enu mer till fjällen. Trodde aldrig att man kunde längta så här mycket! Men visst var även det troligt. Ha en bra Torsdag!
Stickat - H&M l Jeans - cm l kängor l thomas sabo l = simpelt, skönt och bekvämt 

MY NAILS


RSS 2.0