Göteborg x2

Fixa håret, sminket och naglarna sedan sticker jag och familjen - (minus) Världens bästa Syster som spenderas sin helg uppe bland stockholmsgator tillsammans med hennes 3 bästa vänner, så både imorgon och i övermorgon åker jag till götet. I morgon blir det shopping med mormor & Mamma och på Söndag åker jag och Pappi till Landvetter och hämtar dom. 

Dessutom vill sig inte minneskortet och datorn sammarbeta just nu så ska försöka lägga in kvällens outfit när jag kommer hem igen.

@so:n

Lyssnar musik och skriver på någon random so inlämning. Matte efter detta sedan hemgång. STORT FETT NICE!


Plugg

100000km hög med läxor, hemma själv ikväll så ska försöka göra det mesta klart sedan blir det popcorn och idol.


höstsol

Igår tittade den underbara höstsolen fram, solen värmde och samtidigt kylde luften.

Rouge

Det som befann sig i påsen var en ny rouge då min både var sönder splittrad i tusen miljader bitar och dessutom började bli ganska slut passade ypperlit med en nu.

make up store - 165:-
Färgen heter fresch

Vad kan befinna sig i påsen?


ny shorta

H&M



armand

Det pratar norra svergie om det här armbandet. Och eftersom jag har ju lite norrland i blodet så var det ju nästan tvunget att sitta på min arm också dessutom fick man den grymma snyggheten på köpet.

ENKELT, SNYGG & STILRENT


Centrum

Mot staden, höstmarknad och fika med mormor & morfar. Lovely.
NERIFRÅN OCH UPP -
- CAT - CHEAPMONDAY - H&M - GT

Dagens Detalj



sticker till skolan

...tillsammans med min nya shorta (visar bild sen) och orange naglack & mitt älskade "norrlands"armand (visar också bild sen) Vi hörs!

juice

Sprungit 1mil och försöker just nu mata in lite enegi till kroppen, ska strax vidare mot stallet dressyrdräning på G. 

1 sak är säker, jag kommer vara DÖD!!!! ikväll.

my nails

Orange är en sjukt grym färg och det är just den som pryder mina naglar just nu.


apsnygga

nelly 349:-

SÖNDAG

Gör miljoner ton saker just nu känns det som, nördar wordfued, bloggar & försöker räkna igenom en pisstråkig ma-läxa, ska strax få i mig lite käk och sedan bosätta mig framför idol med popcorn. Myyyys Söndag idag.

Små fix

lite ändringar i deignen, ny höstigare header, och färg och text byte på rubrikerna och lite annat fix är nöjd så länge.

nytt

nytt pannband från h&m

detta kör jag på i vinter

Basplagg med naglack & små detaljer i alla dess färger,mysiga koftor jenas och grova boots kommer vara min favorit i hyllan tror jag.vinternsfashion




JUST NU...

ligger sv-boken brevid mig och bara väntar på att jag ska börja skriva i den, och min förkyldning vill inte bli bättre men något sätt är jag glad endå, vilket är härligt! 

FREDAGENS

l Blus - white l Kofta - hunkydory l Jeans (hade inte dem på bilden hade ett par från cm) l skor - CAT l

fredagsmys

Tända ljus, lindt chocklad och dov musik i bakgrunder, det kallar jag både fredagsmys och höstmys.

näsdukar, nässpray & ipren

Rubriken säger det mesta har dragit på mig en rijäl dundrans förkylning icke roligt. Men jag överlever i vilket fall som helst. Vilket är ju tur. Pyjmasen fick redan åka på 19.22, vilket jag kände var behövlig efter en ganska jobbig & stressig skolvecka, tillsammans med förkylningen/ont i kroppen/hängig nu på slutet.

Tänkte försöka visa lite pics på mina nyinköpt finskor (oj vilket fel ord, men fest låter också fel så det får bli fin), dem är i alla fall från vagabond. Jag kände att acneskorna inte riktigt var i min klang även ifall jag verkligen inte skulle tacka nej till ett par var det lite krångligt att få hem dem osv. Så jag slog till på ett par vagabond istället med bastante grov sula och med en tjock gummiklack, uuuuuursnyggt om du frågar mig - jag slår längden med dryga 1,80 i dem i vilket fall.



ny höstkofta

Från Minimum/face den blir din för 799:-
Var nästan ett måste att införskaffa sig en mysig höstkofta. självklart får den ligga högst upp där dem andra favoriterna till tjocktröjor finns.

RSS 2.0