Min helg + idag (måndag)

Min helg har varit mysig. Sovit över hos farmor & farfar med små kusinerna, varit på julmarknad, inhandlat klart alla klappar till syster och som jag blev mer en nöjd med ♥ ätit tomtegröt och varit glad. Mer en okej helg ifall du frågar mig. Nu till helgen ska jag och syster baka julgodis och bara ha det allmänt bra. Helgen efter det blir det, julklapps inhandling med mormor & morfar och kusinerna på mammas sida denna gång (tradition). Fullt ös, men jag tycker det bara är roligt och mysigt. Så inget illa för mig.

INGEN BRA DAG!!!
Idag har jag inte haft en bra dag. Trött, 2 min försenad till so:n, äcklig skollunch, seg skoldag, tråkiga lektioner, huvudvärk, och människor som tror att dom är så perfekt och ska lägga sig i vad man säger och ens liv, trots att man knappt säger hej? Jo men tjena typ (?) 

Nu vill jag bara ha lov. Så jag slipper alla patetiska männsikor som bara gör mig frukansvärt frusterad. Imorgon ska jag göra dagen till den bästa och vakna upp med ett leende på läpparna. Ha en fin Måndagskväll. 


En sak väntar som gör mig sjukt glad i vilket fall...men vi får se vart det leder.

MYS

Mys med små kusinerna hos farmor & farfar. Övernattning & smurfarna !


ADVENT OM 7 DAGAR

Idag har jag ätit dom första pepparkakorna & druckit den första glöggen för i år. Mysigt. Nu ska jag ta och räkna igenom en matte läxa vilket är väldigt (!!!) tråkigt. Men nödvänigt...tydligen. 
Efter det hade jag tänkt skriva klart mina kvarvarande önskelistor, tända lite ljus & lyssna på julmusik. ÅHH vad jag älskar julen.

Julen börjar närma sig

Julen närmar sig med stormsteg.
Satt och räknade lite och det är lite mer än en månad kvar. Och bara och redan nästa helg är det första advent. Jag är en person som verkligen älskar julen, så mysigt och allra helst precis innan jul köpa klappar, baka julgodis, lyssna på julmusik och klä granen.

Vi firar alltid våran jul förmiddag/lunch vartannat år hos mormor & morfar vartannat år hos farmor & farfar och så tvärtom på eftermiddagen/kvällsmat - vartannat år hos mormor & morfar vartannat år hos farmor & farfar. Om ni förstår (?). Riktigt mysigt och smidigt då dom bor endast en gatan ifrån varndra nära och bra.

2 bilder ifrån julen, - 2010 - minnesvärd jul precis som alla andra.

MÅNDAG

Idag har det varken varit en bra eller dålig dag. Lite seg skoldag, som varje Måndag. Går från tio i tio till tre. Inte alls lång dag men fruktansvärt seg. Hur kommer det sig? Mot slutet av skoldagen började kroppen säga i mot. Det tar på krafterna att vara sjuk/förkyld. Jag började känna mig febrig och allmänt hängig. Börjar må lite bättre nu, så tänkte ta tag i lite Spanska, - glosor & Engelska, - verb.

Gick klädd i en ny tröja idag. Hittade den för en femtio lapp inne på lindex faktiskt (inte ofta jag handlar där), skönt material, -enkel och snygg. Rätt bra. Ha en fortsatt bra Måndag.
Mina svarta reply (favoriter) jenas fick åka på också och ett par bruna kängor.

Nytt lack

nytt lack från isadora. lOveiT

Lördagskvällen

Såhär såg min lördagskväll ut - glass mot min extremt onda hals &  nya ELLE. Idag har jag fikat hos gammelmormor, städat mitt rum & nu ska jag äta pizza. Sedan försöka bota min förkyldning med lite popcorn (love popcorn) & film. Bra Söndag!


1 ÅR

Idag firar jag och bloggen 1ÅR tillsammans! Och tycker att det bara blir roligare och roligare.

MÅNDAG

Dagen har inte varit mer intressant än skola, plugg, käk och fotbollsgalan som är på just nu. Jag är nog en av dom få personerna som tycker fotboll är spännande att se eller lyssna på men spela är inget för mig, ingen bollsport om jag ska vara riktigt ärlig. Dagens morgon var också en morgon jag gillar - ingen stress. Provade också att dricka några klunkar kaffe (helt okej) till frukosten för att se om jag blev något piggare. Det gav ett positivt resultat. Kanske dags att börja dricka det lite oftare?


Idag gick jag klädd i en ganska enkel klädsel. Kofta & tröja - oddmolly tillsammans med reply svart-jeans och drmatensDet är dessa outfits jag gillar.
Enkla men endå ganska strikt och fräsch om ni förstår (?)

Föressten har ni käkat kladdkaka idag? Kladdkakans dag!

Home sweet home!

Home sweet home!

Nu är jag på hemmaplan igen. 13.38 rullade bilen i på gårdsplanen igen efter 3 härliga dagar i det tysta och lugna uppe i norrland skönt och utvilande men härligt med lite liv och rörelse igen. Imorgon börjar dessutom skolan igen...vilket jag inte är så jätte taggad på. Dock brukar det g i rätt så högt tempo fram till jul och sedan är det dags för lite lov igen. Gude lov att det går fort. 

Ska alldeles strax få i mig lite käk, sedan får jag se vad denna söndagseftermiddag har kvar att bjuda på!
Vi hörs.


elsas värld - tvserie

Ingen som har missat att elsas värld hade perimiär i torsdag 18.00 tv3play? en tv-serie jag helt klart kommer följa.

iphone skal

iphone skal. Skulle behöva ett hårt skal då både mitt guldiga & juicycouture (fake?) tappar färgen. Kikar runt lite, dock lutar det åt ett vanligt vitt just nu, men på min julönskelista står det även ett blingat chanel skal.
ph; google

topp 5 - bloggar

LINNEALINDBLAD
LINNEKLUND
BLONDINBELLA
KENZAS
CHOLÉSCHUTERMAN

favvis

favoriter -

hur sminkar jag mig?

1. Lägger på ett ganska tunnt lager med foundtion endast för att få en jämnare hy. Har två styckna så varierar lite.
2. Täcker sedan ev. finnar eller märken, har ett täckstift ifrån isadora.
3. Lägger sedan på rouge. Min från makeupstore. Här också ett hyfsat tunnt lager.
4. Sedan ev. ögonskugga med en kopparbrun färg, händer dock inte alls ofta utan mer till "fint".
5. Mascaran åker sedan på dom övre ögonfransarna
6. Och tillsist brukar jag ha något på läpparna, läppglans, hallonröttläppstift eller bara ett glans.

Jag gillar att se så neutral ut som möjligt, så jag överdriver inte gärna med sminket.

hunter- strumpor

Hunter

Ny toalett

Jag och syrran har fått en alldeles egen toa, dock utan dusch men det funkar.

orange

En orange skönhet har fått flytta in i min gadrob.
Från H&M
Färgen blir dock katastrofal på bilderna.



NYTT

Foundation var en lite besvikelse faktiskt dock var mascaran stort över förväntan, dessutom gillade även plånboken den.

vill ha x2

Odd m0lly vs Acne

Frukost @Kristinehamn

Frukost i kristinehamn. Nu drar vi oss vidare norrut med deportees i högtalarna! Vi hörs dudes!
Försöker dessutom få upp en bild men det fungerar ej. Försöker lite senare.


Inredning till gadroben

Nya galjar och lite mer ordning i gadrob? Blev riktigt nöjd det fattas lite korgar oså, men annars är gadroben klar.

23:09

Säger väll godnatt för idag. Stiger upp 04.20 imorgon bitti. Sniker eventuellt in med lite mobilblogg när jag har 3G. Annars har jag fixat lite tidinställda inlägg. Ta hand om er så hörs vi på Söndag kväll/eftermiddag.


klackar x3

Förälskad i klackar? Yes! Dom glittriga jeffery cambell skulle vara rätt så perfekta nyår.klackar

 


TISDAGENS

tisdagens - ACNE x2
tischa - acne l jeans - acne l cape - åhlens l skor - vagabond

24 december?

Jo, snart är det faktiskt julafton. Vilket jag tycker ska bli jätte mysigt. Har dessutom påbörjat en lite önskelistor. Högst upp på önskelistan står nog en chanel eller en balenciaga väska, ett par christian louboutin skor skulle ju faktiskt inte heller sitta fel. Givetvis skulle jag ju aldrig få något av det här. Jag menar en väska för 25 000? 

Men om man skulle prata om lite mer rimliga saker är det nog ett marc jacobs - dator fodralO.P.I/CHANEL naglack och ett par grova klackar (spanat in ett par ifrån acne).

Dessa saker står/hade gärna stått på min önskelista 2011.

önskelista


 


instagram

Följ mig på instagram under fjällensemestern, ska försöka uppdatera så ofta som möjligt där. KAJSAAL heter jag dessutom.

red nails


10:40

...och så var det novembermånad. Tiden bara rinner iväg. Det är faktiskt inte alls långt till julmusiken, julbaket är ingång och julganen är uppe och pynatad med julgranskulor. Jag gillar julen!

Idag kommer inte dagen gå i många knop igen. Hade tänkt packa klart det sista inför fjällensemestern, få i ordning lite på mitt rum och även fixa i ordning lite inlägg till bloggen medans jag är borta. Men först - bädda sängen.



mascara (?)

Då min mascara börjar både ta slut och börjar bli gammal, måste jag alltså köpa ny. Jag tycker inte alls kul att lägga pengar på smink men samtidigt får det inte vara någon dynga. Så ös in med tips & vilken mascara ni använder?
mascara



RSS 2.0