slappis

MIna dagar är inte särskilt händelsrika. Plockar i ordning lite i rummet, äter popcorn och kolla fälttävlan. Slappar helt enkelt. Skönt, dock gillar jag och ha mycket och göra vilket det inte är dessa dagar precis erbjuder. 

nail polish

neon rosa. ifrån claudia
 

shopping

Som sagt dem flesta som åker iväg till barcelona eller spanien över huvudtaget missar nog inte shoppingen och reorna, och det gjorde givetvis inte jag heller. Blev en hel del om man säger så. Ett av mina bättre köp var en den här snygga jackan/kavajen. från zara
Halvkassa bilder, får fungera för tillfället

olivia palermo

Olivia palermo! Står just nu högst upp på min inspirations lista med hennes korrekta matchande outfits. SÅ SNYGGA!!!!
 BILD; GOOGLE

back

En liten funderare kom jag fram till att jag fortsätter, får se hur allt blir i framtiden men sålänge fortsätter jag med bloggen och bloggandet! Fixaxde i ordin också en lite stilrenare och snyggare design!

vad vill jag

funderat.funderat och funderat. Vad vill jag egentligen? ha kvar bloggen eller lägga ner helt, gör en nystart eller bara låta allt vara som det är nu. Det sista nämnda alternativet, har jag redan struckit. När jag klickade mig in på blogg.se hemsida för första gången och lätt fingertopparna gå varma över det smattrande tangetntborden och gjorde inlägg om vart annat, nu känns det liksom som att bloggen dör ut med tiden. Vilket jag egentligen inte vill då jag tycker om att blogga  något fruktansvärt kul! Jag får helt enkelt ta ett beslut inom kort, för en tom blogg gör varken nytta för mej eller för er!

fina fötter

Fina fötter är väll inget blir ledsen av ? speciellt inte när man åker utomlands och går barfota mesta tiden av dygnet. Jag körde på mitt orangeröda från O.P.I, det sitter så frukantsvärt bra och tappar inte glansen efter någon dag. 
 

NU KÖR VI

två riktiga slappis veckor, hemma! Och ja drar i gång bloggandet igen. NU KÖR VI!!!

hemma

Landat på min skrivbordsstol med en skål jordgubbar efter lite mer än 4 och 1/2 veckors resetid. Skönt att komma hem, slippa bo i en resväska, sova i sin egna säng och ha snabbt internet. Men samtidigt älskar jag och resa. Är hemma i två veckor nu innan jag drar upp till norrland i några dagar, innan skolan drar i gång igen!

barcelona-resa 2012 - text

Den 23 juni klockan 03.30 var vi påväg mot slutdestination - barcelona, en övernattning i tyskland-stuttgart. Klockan 17.43 lördagen den 24 juni rullade en svensk registrerad bil in i en fin, mysig, fantastisk by sant vicence de montalt.  En by som jag "lärt känna" på ett annat sätt mot dom andra gångerna vi åkt. Det kändes liksom - hemma, på något konstigt vis. En by jag saknar! Termometern visade 35 grader, trots kvällen, himmlen var klar blå och jag började redan då - må fruktansvärt bra! Tänk vad mycket solen och värmen kan göra. Lördagen blev söndagen och söndagen blev måndagen, måndagen blev tisdagen, vecka 1 blev vecka 2 osv. osv. Det gick fruktansvärt fort allting. Man hann knappt tänka. Men jag har haft det så sjukligt bra att det inte går att sätta ord på. Tre veckor är långtid, men ta vara på tiden det går fort! och en semester varar aldrig för alltid, då är det ingen semester. Tack ~världens finaste paradis~ för den här gången! 
 

Hemma, mot Varberg

Hemkommen, packat om - långbyxor, jackor, strumpor och tjocktröjor, och nu sitter jag på tåget ner mot bästis Varberg med syster! Mormor och morfar hämtar oss på stationen, har saknat dem i massor! Vilket hektisk sommarlov, men fy fasiken vad de äger, gillar och ha fullt upp! Har varit hemma i några timmar, men nu ar jag verkligen insett att Barcelona äger!!


nappade internet

nappade internet nu på morgonen! Nu går det faktiskt riktigt fort. så tänkte uppdatera lite här! Vi kom fram förra lördagen efter 17 timmar resa på fredagen och 11 timmar resa på lördagen. kom vi fram till värmen, caldes d'estrac, havet och lägenheten. Vi har inprincip legat vid havet och solat varje dag. Förutom i Torsdags då vi åkte till andorra över dagen. Idag sticker vi in till barcelona, då rean har precis börjat. Jag har det super i vilket fall. När jag kommer hem kör jag på bildbomber, då internet inte är lika snabbt med bilderna! puss o kram skumbanan. 
Gnäller verkligen INTE på utsikten ifrån balkongen!

äntligen

äntligen ett internet, segt som tusan är det dock. men bättre än inget ;) Lever livet i vilket fall här nere några få meter till stranden och havet, enu få till poolen. 35 grader och strålande sol. tills idag då jag började undra om vi var på solsemester, regnet öste ner fullkommligt och det både åska och blixtra, nu är det dock hyfsat :) Imorgon sticker vi in till barcelona för käk (läs:hamburgare) på hard rock café och shopping. NAJZ i mina öron! ha det bra sålänge. kram

RSS 2.0