staden

Sticker till den lilla staden med min madre, äta sushi och kika runt lite ! hörs när jag kommer hem.

hemma...snart stallet!

Hemma från kära Varberg just nu, ska alldeles strax slänga i mig lite lunch och sedan bege (heter de så?) mot stallet troligtvis blir det en uteritt annars hoppas jag på gymkana...sjukt kul med de!

silver

nymålade naglar - silver

solstolen väntar...

Ray ban (wayfarer), Gant kepsen, basket linnet och beiga shorts är på, nu sticker jag ut i solen och tar med mig Elsas värld.
webcam bild

silver, pink, black & red


röd, blå & vit

Amerikanska flaggan flaggan och en röd pippitröja har fått flytta in i min gadrobganska nyligen, är hel nöjd :)

elsas mode

Allt är rätt så perfekt just nu! Sitter i världens bästa ställe nu (Varberg denna gången), solen skiner fåglarna kvittrar och det luktar gösel rätt så äcklig lukt om du frågar mig men samtidigt rätt så härlig, eftersom när man andas in den lukten känns det som sommar! Så jag kan säga att påsklovsveckan skulle gärna börja om på nytt när denna veckan är slut. Allt ät helt enkelt U-N-D-E-R-B-A-R-T-!
Har dessutom läst ut världens BÄSTA bok om du frågar mig- Elsa mode-och har redan börjat läsa elsas värld.(andra delen). Böckerna är såååååååhääääääär bra!
måste sticka nu, ska ut på min gula lilla cykel älskade varbergs-cykel. Vi hörs sen läsare.

vädert är på topp!

Vem gillar inte vädret, värme & sol?
-inte jag i alla fall!jag älskar det.
Vädret är på topp just nu +19 och och strålande sol! älskar't.

Imorgon tar jag ialla fall mitt pick å pack och förflyttar mig till...Varberg där spenderas resten av mitt påsklovet. Det är fööör underbart! om väderprognosen visar rätt ska de bli upp mot +17! Jagkan typ inte beskriva huuur härligt det är i med underbart väder man blir lite extra lycklig på något sätt.
Nu tänkte jag packa klart och sedan sticker jag till stallet :)
Vi hörs imorgon då jag och min toshiba befinner oss i Varberg.


PÅSKLOV!!

P-Å-S-K-L-O-V-!

födelsedag!!

Alltid lika trevlig med födelsedag! Blivit firad på sängen och fått megamegamega fina paket! L-Y-C-K-L-I-G-!
Visar lite bilder förhoppningsvis idag, får dock se hur mycket klockan blir sticker ju ut till stallet direkt efter skolan och kommer hem någon gång runt 6-7 tiden. får se vad jag orkar då:)

onsdag-morgon

Nu sticker jag till skolan för bla. skriva ett ma-prov och jobba vidare med min so. (på so- lektionen då). Hörs när jag kommer hem.

(onödig?) fakta om min dag-tisdag

Internet har krånglat idag, så har inte gått att uppdatera. På ett sätt var de bra att de krånglat har för har fått gjort satans massa plugg idag, göttans att bli av med en rijäl hög! Kom hem runt 4 och sen dess har jag både suttit med so-redovisning, ma-läxa, spanska-glosor, och eng-text+glosor. dessutom blir de fullt upp imorgon också, dock inte lika mycket plugg utan mer städa rummet oså till torsdag (födelsedag!!! :D och fredag släktkalas!!! :D). Så nu tänkte jag faktiskt belöna mig med nya elle-tidningen som trillat hem i brevlådan innan jag somnar.


MÅNDAG

Sängt precis i mig en stor skål jordgubbar, mums! Är dock satans trött just nu och en dovande huvudvärk och början till en förkylding (halsont & snuvig), deppar dock inte för det utan hoppar istället i sängs och läser lite ur elsas mode (toppen bok!!!!)  och lyssnar musik tills jag somnar helt enkelt. Får inte bli sjuk tills på Torsdag eller fredag då på torsdag min FÖDELSEDAG är och på fredag blir de kalas, får inte bli sjuk tills på påsklovet heller för då blir det en mysig vecka i varberg.


MÅNDAGENS

l kjol - monki l thisa - Acne (köpte även denna på freeport) l skor - dr-martens l
UPDATE: Bytte skor vid lunch till converse ístället då dr-martens var fruktansvärt varmt. 

fredag

Tjenixen :) Fredag idag, H-Ä-R-L-I-G-T-!


Mina ögonlock är tunga och ska strax hoppa i sängs in mitt huvud trillar ner i tagentbordet. Dagen har faktiskt varit riktigt slapp och bra, eftermiddagen/kvällen har bestått av hamburagre (hemmagjord) m. hemmagjorda pommes frites, mums, sedan färska jordgubbar enu mer mums! efter de blev det en spontan sväng ner till hemma-kväll och köpa godis med syster och hennes friend, sedan har kvällen varit väldigt slapp också sutttit och babblat och tryckt i mig lite godis och haft de allmänt bra, helt enkelt en väldigt lung men bra fredag!
Nu ska jag gå och lägga mig hörs imorgon!

TORSDAGENS

l jeans- crocker l blus - hunkydory l

TISDAGENS

Mådde sådär i morse och vädret var inte de bästa så slängde på mig min stickade gosiga tröja och en tunika, väldigt enkel.

l stickad-tröja-odd molly l Tunika - love by faith l Jeans - crocker l

MÅNDAGENS

Här ser i även mitt nya linne som fick hänga med hem från odd molly outleten på freeport.

lunch

blev inget bloggande varken igår eller i måndags, inte hunnit med helt enkelt.
Just nu är jag hemma och käkar lunch sen väntas en lektion (SO) efter det bad på idrotten med klassen (blääää), kommer hem någon gång runt halv 4, vi hörs då med bla.3 outfit (måndagens,gårdagens och dagens) :)

MÅNDAG

tjena mors måndag idag och vilket då menas med ny vecka, dock är de endast 2v. kvart till påsklovet längtar!
Sticker till stallet om ciruks.5min uppdateriar förhoppningsvis när jag kommer hem, runt 8-9 tiden :)bla. med outfit.

FREEPORT

ska bara slänga i mig lite frukost och sedan sticker vi till freeport i kungsbacka och kikar in bland annat odd-molly outleten! Kul med en Lördagsutflykt. Därför blir lite uppdatertingen lite si sådär nu idag, förmiddag/eftermiddag hörs när jag kommer hem!

RSS 2.0