Foto - mitt rum!

Lite pics på mitt rum, det finns lite små saker jag vill fixa i ordning. Men jag blir mer & mer nöjd med mitt rum!



direkt ~ uppdatering

Vi har precis avslutat förrätten ska alldeles strax gå på varmrätten! Har det mega trevligt om myser riktigt av dom sista timmarna av 2011 någonsin. Hoppas ni alla andra har det bra :)

längtar

Extremt taggad på kyla och skidåkning just nu! Igår var det en sådan dag då jag längtade efter norr mer än vanligt, dom dagarna kommer allt oftare och jag blir bara mer och mer taggad!


vitt på vitt

Sån här satsar jag på att gå klädd i sommar ~ vitt på vitt! LOVEitSommar

Nyåraftons - min stil

Klänning - H&M / tights / bronsnagellack - O.P.I / thomas sabo / rödaLäppar

Silver jeansen eller ett par silvriga zhob klackar skulle fixa pricken över i:et! Attans att jag inte var lite snabbare med klackarna. Nu är dom slut, surt!


Nyårsafton

Godmorgon solstrålar!
Tänka sig att nyår redan är här. Tiden bara flyger i väg i all hast! Ska alldeles hoppa i mina mysisar, och fixa i ordning håret inför i kväll. Kör på lockat, säkert kort! Skulle även vilja springa ner till stan och införskaffa mig ett underlack ifrån O.P.I. Men vi får se hur det blir med den saken. Ha en bra dag!


fredag

Gordmorgon!
Städat i ordning rummet nu, och har även fixat 2 inlägg tills imorgon har även en tanke om att fixa någon till. Idag blir det nog en riktigt slappis dag. Har tänkt att påbörja elsas hemlighet och bara vara allmänt slapp. Hoppas ni alla får en bra fredag!

Listor/planering

Jag HATAR att ha ostruktur! Listor & tidsplanering brukar ofta ligga framför näsan på mig, dock följs dom lite si sådär ibland. Men för att jag ska kunna få något gjort måste det ligga nerskrivet på ett papper framför näsan. Satt och skrev ner en liten blogg planering inför imorgon och nyår. Är det fler som vill ha planeringar osv? Eller är jag ensam om det?


Min sommar 2011

Det finns så mycket jag vill få med i bilder. Bilderna som är med på collaget är endast en liten, liten del av min grymma sommar!
Sommaren 2011 har varit en riktigt härlig hemma sommar! 
Jag och syrran tillbringade 4veckor i sträck i underbara varberg, jag åt sushi, drack kaffe på mcdonalds i mora, käkade mängder av jordgubbar, nöjt av lunget i norrland, köpte nagellack + målade naglarna (som alltid), saknade värmen i barcelona, såg lösa kossor på vägen! 

Jag skulle kunna skriva mils långa texter om vad jag har gjort, dock skulle nog ingen orka läsa det! Sommaren är så underbar! Och snart är vid där igen. Hoppas alla verkligen tar vara på all bra och fin tid. 

Mitt nyår

Mitt nyår blir ungefär som förra årets lugn och skön. Mormor & morfar & farmor & farfar kommer hit på lite middag och för att fira in det nya året runt 00.00. Sånt här nyår passar mig alldeles utmärkt då jag inte är för så mycket "fester" eller liknande
Ska försöka fixa i ordning lite tidinställda inlägg, precis som förra året! Hoppas ni alla får ett bra nyår!

Bild ifrån nyår 2010/2011.
Alltså förra året. Snart har hela 2011 gått och tiden bara flyger iväg.


sneak

En liten sneak på nyårs-outfiten! Sjärnor, brons och thomas sabo tror jag det blir. Visar en hel bild på själva nyår.

Renar

Tjuvade syrrans ren strumpor idag! Så sjukt mjuka och sköna och dessutom väldigt gulliga faktiskt.
Från lindex


Tre frågor

Har fått en hel del nya läsare till bloggen, vilket är så roligt! Ska göra allt för att ni stannar! Tänkte ställa tre frågor till er bloggläsare!
  • Hur hittade ni hit?
  • Vad är bra med bloggen?
  • Vad kan förbättras?
Skulle var riktigt bra ifall ni ville ta 3minuter och svara, då det är eran/min chans för att få så bra blogg som möjligt.

Länka gärna till eran blogg ifall ni har någon kikar gladeligen in!


Fruktsallad

Slängde ihop lite fruktsllad i förmiddags! Jordgubbarna och Mangon är nog två av dom absoluta bästa frukterna!

Bio - time

Mot bion med mina godingar! Biopopcorn, cola och alvin och gänget 3- Haha! Ap kalas!

Milkshake

Milkshake till frukost fungerar fint!
Hallon, glass, yoghurt, mjölk & nötter! 

NY ÅR

Perfekt till Nyår!
nyår

sugen!

Grymt sugen på att slå till på dessa snygga byxor! Dom finns på H&M för 299:-/399:- (?), finns även i guld! Men är det värt det?


jOHnNy BuLLs

Mina ♥ Värda sitt pris, värda sin snygghet, värd allt! Så sjukt glad att det är jag som traskar omkring i dom!




Julklappar 2011

Fick dessa super fina saker i julklapp. Som om inte det vore nog fick jag även en klänning, pengar + presentkort, galjar från lisbeth dahl (dom som kläderna hänger på). Kan säkert ha glömt något men tror det är är det mesta!

Kika in snart...igen

Håller på att ta lite nya och bättre bilder på mina julklappar. Kika in snart så är dom uppe!

Länkbyte - Elinpk

Kör på ett länbyte med elinpk! Grymma bilder, sjuk snygg klädstil och grym blogg helt enkelt! Kika in och läs vettja!!!
LÄNKhttp://elinpk.blogg.se/


Tisdag

Fick med mig lite smått och gott hem ifrån göteborg. En röd odd~molly jacka och även ett par jeans. Har insett att denna vintern har jag knappt kunna bära min mysiga gröna odd molly jacka, den har varit några (ganska många) cm kort i ärmarna så det var ett bra köp må jag allt säga. 

Johnny Bulls fanns inte i Göteborg utan sprang in på scorett här hemma och slog till på dom låga bruna paret. Så fina! Fixar lite bilder inom kort.

Idag har jag inte gjort mycket bytt en kjol jag fick i julklapp, skulle bytt till en storlek större dock var kjolen slut redan så fick bli en klänning bytte även ett nagellack då jag fick samma färg i julklapp. Alltså en dag då jag gjort nödvändiga saker. sånna dagar behövs! Vad har ni gjort idag? Slappat kanske? Eller hittat något fint på mellandagsrean?

trött...

Trött som satan!

Sticker ju till Göteborg i morgon vid 9-tiden och tillbringar till stora delar av dagen där ska sedan iväg på lite julfika. Inte bästa uppdateringen imorgon, sniker ev. in med lite mobilblogg och något inlägg på kvällen. Hoppas alla får en fin annandag jul imorgon!

GODNATT!

Kaffe

Kaffe & chocklad såhär på kvällstippen!


Julklappar 2011

Lite av julklappisarna.
O.P.I lack, ittala vitrini, velour klänning + velour byxor, svea tröja/blus + svea vantar, presentkort på favvis butiken, lisbeth dahl galjer, marc jacobs - daisy. Lite av vad jag fick ni ser lite mer på bilderna.Tog dock inte kort på allt. Jag säger bara en sak - ÖVERLYCKLIG!


25 december - dan efter dopparedan

Hoppas er julafton blev lyckad & mysig! En av mina favorit högtider! Jag kan säga att jag även älskar att öppna och ge paket. Jag blev näst in till lyrisk av så mycket fint jag fick. (visar bilder i ett enskilt inlägg.). Men jag kan säga att jag är rätt rejält glad! Vi åt även gott och hade det mega mysigt. 

Idag är en sådan dag då jag trippar om kring hemma, kollar på mina packet, längtar till fjällen, är glad och mår allmänt bra. 

Imorgon lir det en tripp till Göteborg för lite mellandagsrea shopping. Förväntar mig att ett par låga bruna Johnny bulls ska finnas och självklart lite annat fint. 

Julmat, julgranen hos mormor&morfar & farmor&farfar, ljus, tårta, brasa. Fy tusan vad mysig julen är!


GOD JUL

Hoppas alla får en riktigt, riktigt mysig jul. Julklappar, god mat & trevligt och mysigt sällskap. 

Tummarna upp - enda upp i himmlen

GLITTER PUMPS 

i min väska

I MIN VÄSKA
Försvaret hudsalva, läppglans, hårsnodd, plånbok, neccesär, mobil & glasögon-fodral!
Dessa ligger oftast (alltid) i min väska.


Min favorit hylla

Min favvis hylla ovanför sängen! Ren tavla, mysig lampa, och tre stilrena ljusstakar. Perfekta färger och kontraster.
Lampan och ljustakarna 3-set hittar ni på IKEA.


Dan före dopparedan!

Chocklad! Göttar mig med chocklad och hela köret, nu inför julafton ~ imorgon!

Lockar

Använder mig av plattången, hårborste & värmesydd. Vipps så har du ingredienser för ett lockat hår.

Jullov

Idag får jag jullov. Vilket känns helt absurt, då jag tycker att vi nyss hade höstlov. Men man ska inte klaga då det ska bli riktigt jäkla underbart. Käkar lite frulle och ska strax fixa mig och sedan möta upp Lovisa . Ha en bra dag !

2011/2012 - mål

Snart påbörjas 2012 och 2011 avslutas

Hade tänkt skriva lite mål med bloggen tills nästa år:
- mer outfits
- MEEER foto! Då det är något som fått lida medans skolan tagit över den platsen. Något  jag ska försöka ta upp igen. Då det är SÅÅÅÅHÄÄÄÄR kul!
- Insperations bilder
- Bloggtips
Har även tänkt att påbörja ett projekt "för ett år sedan" (blir ett inlägg i månaden, och berättar vad jag gjorde för ett år sedani samma månad)  dock kommer det inte finnas på bloggen förens 2013 vilket är något år framåt i tiden. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Lycka

Idag var det lycka (!!!) när man drog upp rullgardien och kikade ut i fönstret. Det ligger ett lager snö, givetvis ganska tunnt lager men det är vitt och så kallad snö. Hoppas bara att snön håller i sig till julafton nu. Inte långt kvar nu. 

Idag ska jag städa rummet, plugga det sista nu och även fixa i ordning mina naglar. Igår städade jag min gadrob inför jul, vem vet om tomten kommer med lite nya plagg?

Min lilla hylla

Min lilla hylla med favorit lacken, favorit parfymen och favorit smyckerna. Mycket favorit.


Lucia - fika

Glögg, pepparkakor och lussebulle. Bra lucia-fika i Tisdags!

Svart

Kört på det röda lacket ett bra tag. Nu övergår jag till det svarta för ett tag i alla fall!


Topshop levererar

Från topshop.

favvis

Röda favorit lacket har fått åka på igen. Passande till Lucia och allt! Naglacksberonde? YES!


Julgranen pyntad!

Igår både vi köpte och pynatde julgranen. Mysigt! Dessutom har även nästan alla julklappar tagit sin plats. Och jag blir bara mer och mer nyfiken, skakar, klämmer och tittar. Men har ingen anning vad som skulle kunna gömma sig bakom alla fint inslagna paket. 

Imorgon är det dessutom 13 december vilket också leder till lucia. Ska iväg till kyrkan med resterande högstadiet och kolla på lucia firade och sedan tror jag allt en lussekatt ska slinka ner. Mysig dag!

Jugranen pynat & adventsmys!



Julbak & adventsfika

Förra helgen bestod av julbak och adventsfika. Mysigt! Gott blev det också. Idag har vi varit och köpt julgran, och får se lite vad som händer mer idag.

Min vecka (49)

Min vecka har varit rätt kaotisk. Mycket plugg, inlämmningar och prov som ska in då betygen sätts på måndag. Men jag överlevde och förhoppningsvis med helt okej resultat. Snart är det bara 1vecka kvar av hösttreminen. Det har gått fort, samtidigt som jag vissa stunder, drunkat i läxor, prov, inlämningar och ställt mig samma jävla fråga gång efter gång  - varför började jag inte tidigare?. Förhoppningsvis ska man väll lära sig, men när ?

Nu sitter jag nymålade naglar insmröjade ben, nyduschat hår, nytvättat pyjamas och ny bäddad säng. Älskar den känslan då man ägnar tid åt att man går i sin egna bubbla för en liten stund. 

Min snapple - lemonad höjde upp pluggandet lite i Onsdags kväll med bonde söker fru (Haha, Lovisa. Hon påstår att det är bara jag och hennes mormor som sitter och kollar på det, man kan kalla det hennes HAT (läs!) program).

Följer ni min instagram föressten, uppdaterar så mycket som möjligt! Kajsaal är namnet!

så gott som färdig

Nu är jag så gott som klar med designen. Lite småpill som jag fixar med tiden. Stil ren och fräsch känsla. Thums up!

Så tänkte öppna upp bloggen igen med lite nya inlägg. Men först dusch, fixa en obäddad säng och allmänt städ på rummet hörs sedan dudes!

BRA

Amanda fondell vann idol (bra), jag ska påbörja Elsas hemlighet (bra), jag sover över hos mormor & morfar (bra), jag ska handla klappar imorgon med kusinos, syster och mormor och morfar (bra), blir el resturante till lunch (bra), det är helg (bra). Jag måste plugga på söndag (dåligt)! Det mesta består av bra saker och jag tror att denna helg kan bli riktigt bra.


önskelista

Lite av min önskelista, velour klänning + byxor, datorfodral från marc jacobs & ett par låga bruna klassiska uggs.

inspo

Skulle mer än gärna går runt med en slarvit kunuten alexander maqueen scarf runt halsen nu i vinter, och varför inte slarvigt knuten runt ett saltvattentovigt hår i sommar?

öppet/STÄNGT

stänger igen bloggen för lite design ändring. Tillbaka inom kort! Ifall du undrar varför hon inte bloggar eller för att bloggen ser konstig ut.

FINALISTEN AV MODELLJAKTEN & ELITE MODEL LOOK

Om ni inte redan läsa på kenzas blogg!

Idag gick finalen av elite model look i Shanghai , och inte mer än Sveriges finalist Julia Schneider, vinner (!!!!), av hela 68 länder. Hur coolt igentligen? Fatta vilken dröm. Som går i uppfyllelse! Först vinner man modelljakten 2011 och sedan även den stora internationella tävlingen. Så glad för hennes skull.

PHOTO: GOGGLE


idol 2011 - tungan i halsgropen

Om man sammanfattar min helg har den varit väldigt grym. Min början på helgen började grym. 

I fredags var jag nere i scandinavium och såg IDOL. Jag säger bara en sak, ggggrrrryyyymmm kväll. Förutom en sak, sveriges framtida idol, försvann ur idol. 22.33 (skulle jag tippa?) satt jag med tungan i halsgropen och "bita på naglarna" nervositet, och flög ur stolen när per lernström skriker Amanda fondell! En förbanelse jag sent kommer glömma, inte för att Amanda Fondell är på något vis dålig, utan mer för Moa inte gick vidare. WELL WELL. gjort är gjort, sagt är sagt. Hon kommer inom kort stå på stora scener och sjunga sina helt fantastiska och helt sjukt bra låtar, med sin gitarr. Och göra hela världen beröda - från antarktisk, till Afrika!


vi höres igen

Det har blir lite ont om bloggning på senaste. Och ska inte bortförklara mig eller något. Utan det har inte blivit så helt enkelt. Men nu är jag back. ska visa lite bilder på min helg. Inom kort. Vi höres! dudes.

RSS 2.0