Frånvarande - mobilblogg

Som ni kanske märkt har jag varit väldigt frånvarande denna veckan, Lill kusinernas är här och det har varit underbart väder så då blir det inte mycket tid för bloggen, tyvärr. Vi hörs när vi hörs men tror det blir någon gång runt helgen!

Vill ha ♥

CHRISTIAN LOUBOUTIN ♥ gahhhh, så snygga!!!!

Min kamerautrustning:

Min kamerautrusnig:
Kamerahus - Pentax k2000
Objectiv - 18 - 55 pentax
Objectiv- Sigma 70 - 300 (macrofunktion)
UV filter - 58mm
Nästa köp blir en ny blixt även ett par macrofilter.


Midsommardagen

En tråkig dag då det absolut inte händer något har varit en sådan.  Så därför åkte la familia in och åt glass i hamnen myys. Fick bli hallonsorbet (min absoluta favorit) och en chockladkula i strut perfekt på en halvtråkig dag med havtråkigt väder.


MIDSOMMAR - DAGENS

HUNKYDORY l ODD MOLLY l DR MARTENS l HUMMANITY


midsommar

Min midsommar bestod av sill, köttbullar, färkspotatis, gräslök, och gräddfil och lyssnade små grodorna och såg på när dem små dansade runt midsommarstången, tror faktiskt att dem flesta midsommarar brukar se ut så för dem flesta människor. Mysigt var det i alla fall.

GLAD MIDSOMMAR

Glad midsommar ! Hoppas alla får en fin & bra midsommar idag. Här regnar, tråkigt men det ska inte få förstöra min dag. Kläder efter väder;) hoppas att ni har bättre väder iallafall fall? Kram

Torsdag ~ kväll

Slappar i sängen just nu, och skriver faktiskt inlägget på min mobil(y) första inlägget med den så ville mest bara se hur det fungera :))

TORSDAGENS (på bordet)

Jeans - cm l blus - tessie l sjal - nelly l converse l thomas sabo & swatch

nytt - småplock

lite nytt fick hänga med allt från det gul blå varuhuset. Lite småplock som är billigare där än hemma. Fanns inte så mycket men lite ialla fall. - ansikts + fot mask, en väska, en scarf, naglack, ett par mjukis (är dock ej med på bild), naglacks tabort, ett par shorts bla.

NY DESIGN - nöjd

som ni ser (om ni inte ser tryck f5) har jag ändrat en hel del med bloggen känner mig rikitgt nöjd! Lite små saker att ändra men det mesta är klart och jag är redo att blogga "pårikitgt" nu.


Sitter dessutom i "lillstugan" och softar med lindt chocklad - mousse au chocolat. mumma! Imorgon sticker jag till det blå, gula billiga varuhuset och shoppar (o) nödiga saker till mig själv, vi hörs då.

s o m m a r l o v

Jag lever!! och har fyra underbra veckor framför mig i Varberg ~ cycklar på min fula men samtidigt bästa gula gammla monark äter hallonpaj överdränkt med vaniljsås och blir i puttad i en 17gradig pool. Jo jag känner att det är sommarlov just nu!

hemma

I´M HOME!
Nu är jag hemma (för en kort stund) sticker till varberg på Måndag och stannar där i fyra veckor. Och vilar ut mig, myys! =)
Ville bara säga att jag var hemma nu! vi hörs

NYTT - RÖTT

FRÅN BIKBOK

NYTT - VITT

FRÅN TESSIE

NYTT - BLÅ/VIT RANDIG

FRÅN WEEKDAY
FRAM
BAK (LAGOM SKURNING)

topp 4 - bloggar

1. LinnEklund
2. EllenClaesson
3. HannaMw
4. LinneaLindblad
4 läsvärda bloggar

ORDNING & REDA -IPHONE FODRAL

159:- FRÅN ORDNING & REDA

Nytt - fjäril

FRÅN ZARA

gult är fult (nää, fint faktiskt)

Gult är en mycket fin färg, därför slog jag till på en söt blus nu till till sommaren. Dessutom var det 50% på priset, 180:- rätt överkommligt!

SÖNDAGENS

l shorta - JC l jeans - cm l

att göra...

Kanske ska börja ta tag i min att göra lista idag:
* Städa mitt rum (damma + damsuga)
* Blogga + fixa tidinställa inlägg till nästa vecka.
* Packa klart (ridläger i morgon)
* Köpa godis till ridlägret
* duscha
* (kolla på sex and the city) inget att måste göra men i alla fall.
Eftersom att det står på min att göra lista "blogg + fixa tidinställa inlägg" kommer jag ju inte försvinna från bloggen idag även i fall jag har mycket att göra.

6 nya + en almenacka

Det här fick följa med hem från götet, är meeer en nöjd.
Röd kofta, vit blus, blå jeans, randig topp med skuren rygg, rosa/vit randig shorta och en tisha. Även en rosa almenacka till 8:an!

NY DESIGN

Nytt och fräscht. Jo jag gillar den nya desigen. Stilren och väligt enkel men det är sånt jag gillar.
Tryck f5 ifall du inte kan se den.

Göteborg

En gul blus (<3) och svart hunkydory kofta, dr martens och svarta jeans, över axlen hänger min desigual väska och en skinjacka skyddar mig från kylan - nu sticker jag till göööööteborg för en heldag med shopping! THUMS UP!

ny blogg

ny hästblogg: Kajaaas
får se hurlänge jag orkar med två bloggar men ska göra mitt yttersta, för att hålla igång båda bloggarna.

TRÖTT, MEN EN GRYMT ROLIG DAG.

Jo, rubriken säger nog det mesta, trött och sliten, gått i stekande hetta i cirkus 8h på liseberg, grymt rolig dag förutom körena som var enorma och benen som är rätt möra nu. Men det kan jag ta, var 4års sedan jag var där sist så det var roligt och se hur det utvecklat sen dess. ska jag försöka titta lite tv nu och sen sova, vi hörs imorgon!

onsdagens


u-n-d-e-r-b-a-r-t

...jo underbart är det rätta ordet, 25grader i skuggan och strålande sol, då sätter jag mig mig med en (eller två) glassar och ramlösa vattenmelon. 1 vanlig skoldag kvar och jag är så hääääär taggad på sommaren 2011!

egensytt


RSS 2.0