Längtar till

Jag längtar så fullkommligt tills jag kan börja bo i mina cat så grymt snygga och sköna på köpet, tror att dem får åka på redan imorgon, vem vet.


Idag mozarella sallad, igår våfflor

Blev en mozarella sallad och lite annat gott till kvällsmat idag & igår fick det bli lite våfflor till eftermiddagsfika! Gott & mysigt. I vilket fall som helst, har dagen varit i allmänhet chill , Skolfotografering, 15min spanska och en mysig sy-slöjd lektion (mitt favorit ämne) på eftermiddagen. Imorgon blir dagen mer hetisk slutar klockan 16.00 springa hem byta om till ridkläder och käka något och sedan vidare till stallet, hem och plugga äta oså. Men det ska nog funka också. Kanske inte varje dag men någon gång ibland.


Perfekt avslut

Perfekt avslut på vecka 34 & helgen, lantchips & gårdagens fångarna på fortet (som jag missa), perffa!

onödig fakta

stor mega klädhög i sängen, som vanligt då alltså! Jag planerar lite outfits till den kommande veckan, har alltid lika svårt att komma på, men det ordnar sig tillslut förhoppningsvis! Skolfoto imorgon, vilket jag hatar. Well, well hörs när jag bestämmt outfits.

Min drömoutfit

Klippte ihop en litet collage till, jag gillar den blåa kontrasten. Har dessutom köpt skorna som är med i collaget idag! (visar bild senare)Untitled #4



Polyvore

Brukar fördröja tiden med att fixa massa collage på polyvore en riktigt rolig hemsida för dem som gillar att sitta och klippa och klistra med kläder. Här ser ni 3 "dröm-outfits" collage jag gjort.

Untitled #1


Untitled #2


Untitled #3



INSPERATION

PH; Peak performence

Frukt

skurit upp lite frukt (magno & bannan) som jag sitter och smaskar på nu, innan skolan beöjar 8.55 idag och går till fem över halv tre så en ganska kort dag. Vilket är skönt! Återkommer senare med en outfit. Vi hörs! Vill också bara säga att jag tagit bort min hästblogg, då jag kände att jag tycker denna bloggen är mycket roligare och det var jobbigt och hålla ingång 2 bloggar, så nu blir det förhoppningsvis mycketmycket bättre uppdatering!

Ny vecka

Ny vecka, vilket leder också till skola & det var ruskigt segt idag också men det gick hyfsat ialla fall även om det var långtråkigt och seeegt !

Jag & världens bästa lollo (lovisa) drog först hem till mig efter skolan käka pastasallad & gjorde smothie sedan gick vi ut och gick och pratade & pratade bra att han en vän man kan prata med allt om, efter det stack jag hem till mig käka och sedan möttes vi upp igen och promenderade och köpte x-antal godsaker till vårat skåp! Perffa dag helt enkelt. Jag gillar dig mycket min vään ♥ Nu ska jag måla naglarna och sedan beger jag mig vidare mot sägnen, tidig & lång dag imorgon, skola; 8 - 14.15 och sedan stallet från 5-8.

Gick klädd i denna blus från odd molly tillsammans med Hunters & CM jeans.

ACNE-RIDE LOW♥

Provade dessa underbart dödligt snygga skorna idag, tyvärr fanns dem inte i min storlek så på måndag sticker jag ner till face och beställer dem i min storlek, troligtvis mina blivande "bo i skor", det blir bättre en bäst om jag köper dem vill säga.

Zoovillage

Sitter och kikar in zoovillage lite, dem har ju extremt många märken där så det tar ju lite tid om man ska sitta och titta igenom varenda märke, kika in vettja zoovillage.com !

med Elle

Det här stora paketet trillade ner i brevlådan här om veckan, nu vet jag vad jag har att roa mig med ett tag framöver förutom lite plugg, städa rummet och fixa gadroben.

Införskaffat- skolgrejs

3 nya collegeblock till NO, Engelska & Svenska även en mapp och ett mindre block till SO, Tycker att färgerna blev härilga tillsammans har ett svart pennfack till det också.

Återgår

Ställer väckaklockan efter schematsmorgontider, morgondagens kläder ligger på pallen och förväntar mig rostebröd till frukost varje vardag, yes, nu har skolan börjat och jag återgår till det vanliga livet, från popcorn och filmkvällar till tidiga kvällar med plugg, från brunch till tidig frukost och från att få sova ut till tidiga mornar. Ja, imorgon byts allt ut på riktigt och jag har fullkomlig ångest. Tur nog var att världens bästa vänner piggade upp mig eftermiddag fika på esperesso house och sommarpresentöppning & en hel del snack!


onsdagens

2 extremt kassa mobilbilder
l Jenas - Acne l Linne/blus - White l Kofta - Hunkydory - Converse & Ring

Nu ska jag måla naglarna och sedan sätta på någon bra film med en skål vattenmelon och njuta av dem sista timmarna på sommarlovet 2011♥

Så jävla grymt snygga

Jag kan säga att jag dog rätt rijält när jag såg dessa, så (oj nu svär jag) jävla grymt snygga. Från DIESEL

Utsikt

Onsdagen (på dagen i norrland) åkte vi upp på funäsdalen med sittliften (jag, morfar & farfar) medans pappa & Ellen Klättrade upp, jag kan säga tt utsikten var enorm!
Här ser ni vart vi satt och fikade. 

Världens vackraste kväll

Onsdags kvällen då vi var i norrland spendreades vid en å solen lyste och det var så fridfullt tyst, jag kan säga att det var en av dem vackraste kvällarna jag sett utan att ljuga.

Två nya lack


Glad Kajsa

Just nu överför jag en hel del bilder ifrån mobilen, genom en uppdatering funkar datorn och mobilen helt prima tillsammans! Glad Kajsa!

Lugn morgon

Tog en hyfsat lugn powerwalk med Lovisa blev en hel del snack eftersom vi inte setts på 10veckor, galet! Just nu sitter jag och skriver en vill ha lista och försöker klura ut morgondagens outfit, försöker även få tag på Mamma ifall hon har lust och käka sushi med mig, är så gryyymt sugen.

ett måste

Känner mig lite avundsjuk på Linn's nya converse, så jäkla snygga! Känner att det är ett litet måste på vill ha ~ listan!
PH; LinnEklund

MÅNDAGENS


l Jeans - Acne l Blus - Tessi l Kofta - bikbok l ring - kicks

strax sova

Ska strax sova faktiskt han med en sväng till stallet och sedan vidare mot kalas fikade och åt och snackade sedan bar det av hemåt och jag hoppade i mjukis tofflorna och mjuksbyxorna och sen dess har jag bara slappat och degat framför datorn, väldigt slapp måste jag erkänna. Bara 3 dagar kvar av sommarlovet nu och jag har redan paniik över skolan bra där! Nu ska jag njuta av det sista så hörs vi. tog lite bilder med mobilen men dator och mobilen vi ju såklart inte sammarbeta!

liseberg

Efter ca; 9h på liseberg är både ben och fötter rätt möra även halsen (efter allt skrikade, skirker rätt mycket har jag märkt). Blev allt från 1 dygnsur tur på flumride till två skrikade turer på lisebergsbanan och en snurrande tur i kaffekopparna. Oj vad det är roligt där alldså!! Var nära att hoppa upp i balder men jag stod över faktiskt får bli nästa år om vi tar oss dit.


Min dag imorgon blir det förmodligen stallet på Förmiddagen och sedan vidare till kalas resten av veckan ser rätt lugn ut också, tisdagen tror jag det blir stallet på morgonen (privatlektion) annars inget annat boka förutom skola (paniiiiik) på Torsdag, fredag och nästan alla andra dagarna på året, taggar redan sommaren 2012 redigt!

tränat

tränat och strechat, woooow vad hände? har inte tränat på hela sommaren men jag tog mig i kragen idag och tänkte börja köra 1pass varje dag nu. Funderar just nu på att fixa lite i mitt rum och kleta på en varm annsikts mask och fotbad och sedan hoppa in i duschen, jo det låter bra så får det bli. Dessutom taggar jag Liseberg på Lördag!

kladdkaka eller?

slände i hopp en kladdkaka nyss, dock blev den inte alls kladdig så vet inte om man kan kalla den kladdkaka då den blev i alla fall helt ok och en bit slank ner nyss.

En dödstrött Kajsa

som rubriken lyder är jag dödstrött & jag tror det inte finns någon normal människa som börjar städa sin gadrob då, men sån är jag och så gjorde jag, vilket var ganska idiotiskt enligt mig, i vilket fall måste jag försöka få lite i ordning innan det blir sov dags. Godnatten.

skaldjurspasta

Hello !
Vaknade hyfsat sent idag eller väldigt sent för att vara mig. Klockan 10!
Idag händer det absolut ingenting, tänkte slänga ihop en skaldjurspasta strax och sedan försöka plockan undan lite i mitt rum & sedan försöka fixa lite med uppdateringen här. XOXO vi hörs!

Hemma - ett inlägg om allt och ingenting.

Hemma just nu vilket både är roligt och tråkigt. Saknar det redan (<3). Vi kom i alla fall hem runt 4 så har packat upp oså dära, käkat lite osv. Hasr också en extrem ångest att skolan börjar om mindre en 2veckor. Känner mig inte så manad att komma tillbaka. Hoppas verkligen dem 5åren jag har kvar går fort. Jag vill ut på äventyr i livet inte sitta vid en skolbänk i 11år. Nog snackat om skolan då det faktiskt är lite mindre en 2 veckor kvar. Njuuut av det sista!

Jag glömde ju såklart min systemkamera & kompaktkamera, innan vi åkte kändes det som det var något som fattades men kom inte på vad. Lite surt, men jag överlevde i alla falll vilket var ju tur ;). Blev lite kort med mobilen, men får se om datorn & mobilen vill sammarbeta det händer ju inte så ofta att dem vill det.

Nu tror jag att jag babblat klart om allt och ingenting känner mig rätt mör efter en 10timmars bilfärd från klockan 5 (gick upp) i morse tills klockan fyra på eftermiddagen. Där med vääääääldigt rörigt inlägg. Vi hörs när jag fått sova lite alldså i morgon. Puuss

läsvärt - simon & sophie

En bok jag nästan precis läst ut. En bok jag rekomenderar stark.


Påväääääg heeeeem

Påväääg hem, cirkus 8timmar kvar. Hemma någon gång runt 16.00, vi hörs senare. Later!

Titta vad jag hitta

Titta vad jag hittade här hemma som låg och dammade, gillar färgkombon starkt.

avundsjuk

Rätt avundsjuk på syrrans snygga tavlor och hennes grymma peak mössa.

Mobilblogg!!!!!

Sitter just nu vid en å, farfar, morfar & pappa metar och vi har det allmänt bra här, inte helt fel och sitta och se hur solen börjar gå ner och hur vattnet strömmar. vi drog in till Funäsdalen idag och Tog sittliften upp till toppstugan och såg ut över hela dalen, det har även varit toppen väder 20-25 grader och strålande sool! Allt är prima helt enkelt och det ap gött här uppe i norr! (förutom MYGGEN!!!!! Sjukt mycket) Vill aldrig åka hem!!! Men vi hörs så småningen sticker förmodligen hem på lördag. Imorgon blir det islandshäst ridning med farfar på förmiddagen, as kul! Men vi hörs! Xoxo

parfymer

Marc jacobs - min absoluta favvis.
Reply
Kate moss
DKNY
Btw, snygg bakgrund jag fick till.

Hårprodukter

Allt kommer ifrån Schwarzkopf.
Fukt/torr balsam
Värmeskydd
Mousse - m. hallonlukt...mmm
Hårspray
Själv funkar produkterna prima på mitt hår.

Naglack

Oj vad dålig bild...hoppas ni ser endå.
Jo jag gillar naglack är nästan beronde av det går oftast inte enda enda dag utan något på naglar, det är allt från glansigt m. en glimt av glitter, till en illrosa till guldigt, jag allt. Naglacken kommer i från:
Isadora ~ H&m/Kicks
Claudia ~ Gekås - (10:-/st billigast är bäst)
Kubiss ~ Gekås - (10:-/st billigast är bäst)
Depend ~ Åhlens, City (mataffär ;)), Gekås, Kicks
H&M - H&M
Dem två sista - ingen anning

godmorgon // tidinställt

Sitter antaligen i en och kommer antagilgen göra det drygt 10h framåt, tur är att jag inte har så ont att åka bil. Vem vet kanske snicker in med ett "direkt" (inget tidinställt inlägg från mobilen). Nu ska jag sluta babbla om allt och ingenting. Vi hörs helt enkel.
Bara för jag tycker det är fullt med tidinställda "bilder" (som bilden ovanför) från ni en sådan för det.

RSS 2.0