TORSDAGENS & 02.30

Skor och blus - syrrans l jeans - cm 

Ställer klockan på 02.30 (behöver jag ens gå och lägga mig?), vi hörs troligtvis på måndag när vi fått tag på ett bredband (affärerna stängda på söndagar). Ha nu en superduper fiin midsommar. Så hörs vi snart igen! sommarkramar
 

pentax k20d

Lyssnar på dålig musik, är trött, MEN glad. För jag står just nu ägare till en väldigt, väldigt fin liten svart klump. En pentax k20d. Vilket känns SJUKT bra i mina öron!! Speciellt nu när spanien väntar på lördag!! (åker imorgon = vi bilar ner). GLAADIS! 
 

Angående spanien och bloggen

Jag kommer troligtvis ha tillgång till internet där nere. BIG LOVE! Får dock se hur många datatimmar det blir, inte så många men något inlägg på kvällen! Så inte bloggen börjar damma och börjar eka tomt. PUSS. Fixar troligtvis också något tidinställtinlägg. 

Vans - neon yellow

Rätt balla om jag får säga det själv!!
 
 

nu är det nära

Det är nära nu! Endast några få dagar kvar. Tills jag sitter i barcelona, kanske shoppar, kanske solar eller kanske smaskar på gudomliga frukter. Detta kanske jag gör dag ut och dag in i tre hela veckor, tre - lång tid! JAG LÄNGTAR!! sommaren 2012 kan kanske inte bli så mycket bättre :)
Packningen har pågått i några dagar och jag längtar bara mer och mer!

ny klippt

Kapade nästan femton centimeter igår klockan halv tre. Ny klippt är en sjukt underbar känsla håret är mjukt som "babyrumpa" och topparna fina och jämna. Passade bra även i tid inför spanien - next friday!!!


nimue

brukar vanligtvis inte tipsa om så mycket saker. Men då jag börjat gå på ansiktsbehandling ganska regelbundet, har jag nu även köpt på mig lite nya produkter. Märket heter nimue och passar just min hy alldels utmärkt. så fort jag började använda den märktes det stor skillnad. Ansiktsbehandlingarna och hon som utför dom är också toppen. Hon rekomenderar vilka typer av produkter som passar ens hy och ens behov.  Nackdelen är väll att produkterna är si sådär, rätt så dyra! Men då jag både går på en ungdomsannsiktsbehandling och använder ungdomsprodukter, så är det endå rätt överkommligt!

Annsiktstvätt (facial wash - rengör), Smörja (facial care - vårda/återställa), solskydd (SPF 20 - skydda)


Döskallar

Knåpade ihop ett litet armband i em! 53:- kostade allt exakt, pärlor och tråd, rätt överkomligt eftersom att jag blev super nöjd! - BEADPLACE kommer allt ifrån föressten !


mys i stallet - hela veckan

var ute hos ponnyskruttis  vid 11 och hemma vid fyra någon gång, mys dag i stallet i dag helt enkelt. Sara är ju i grekland hela veckan, så hon fråga ifall jag ville ta hand om indy-pojken hela veckan. Tackade självklart, JA! Så imorgon sticker jag till stallet igen.

Annars har jag inte hittat på så mycket idag mer, sitter och klurar lite på packlistan. snart så åker vi 


fröken kontrollfreak?

fröken kontrollfreak - är på gång igen, denna gången skriver jag pack och checklistor inför 3 veckor barcelona om två veckor! Jo, ute i god tid och kontroll var bara förnamnet.

LÖRDAGENS

Lördagen i hel helt har bestått av att checka av lite tråksaker som byta armand på min klocka, lämna tillbaka lite kläder och handlat med mamma! Jag har dock gått klädd i kläder jag kännt mig väldigt bekväm i, vilket gör att denna outfit hamnar högt upp på listan, tror att longchamp väskan gjorde sitt i outfiten.  Ha en fortsatt bra lördag 


LONGCHAMP

Införskaffade mig en longchamp väska, tänkte belöna mig eftersom jag nu gått klart enu ett år i skolan! Inviger den redan idag ska iväg på lite ärenden!


RSS 2.0